Моркови по корейски с червен пипер

Необходими продукти:
- 1/2 килограм моркови
- 1 глава стар лук
- 4 скилидки чесън
- 4 супени лъжици олио
- 3 супени лъжици оцет
- 1 супена лъжица соев сос
- 2 супени лъжици кристална захар
- 1 чаена лъжица смлян червен пипер
- 1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Измийте и обелете морковите.
Превърнете ги в тънки сламки с помощта на белачка за зеленчуци.
Прибавете намачкания или настърган чесън.
В купа комбинирайте соевия сос с оцета, солта, червения пипер и захарта.
Налейте при морковите.
Сгорещете олиото, в него изсипете наситнения лук и веднага щом стане златист, свалете от огъня. Прецедете мазнината и я добавете при морковите.
Разбъркайте и приберете морковените ивици в хладилника минимум 4 часа.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОВИОТИК за деца саше * 10
ТермолабилниАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЛАДРОМЕ БИО МАСЛО ОТ МОРКОВИ (МАСЛЕН МАЦЕРАТ) 100 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ХИМАЛАЯ ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА УСТНИ 10 г
ВИРУМИН ОПТИ ФИЛТЪР * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
- Моркови за здрави стави
- Морковите предпазват от рак на гърдата
- Гарнитура от киноа
- Маска с моркови за естествен тен на лицето
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
Коментари към Моркови по корейски с червен пипер