Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Месо с гъби, лук и топено сирене на фурна

Месо с гъби, лук и топено сирене на фурна

от 18 яну 2016г.
Месо с гъби, лук и топено сирене на фурна - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

500 грама месо по ваш избор (свинско или пилешко)
300 грама гъби
2 глави лук
2 скилидки чесън
топено сирене на вкус
2 супени лъжици майонеза
1 яйце
1 домат
сол и смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Начукайте предпочитаното месо и го подправете със сол, смлян черен пипер, сложете и ситно нарязан чесън или натрийте с него повърхността. Оставете месото да се маринова в продължение на около 2 часа.

Гъбите изпържете с лука, подсолете на вкус, сложете смлян черен пипер и 1 супена лъжица майонеза.
Настържете топеното сирене с помощта на едро ренде, скилидките чесън накълцайте ситно или пресовайте, сложете при сиренето. Прибавете останалата майонеза, суровото яйце, сол на вкус и подправки по избор (щипка куркума, къри и др.).
Разбъркайте всичко добре.

Подредете месото в тава, чието дъно предварително сте подмазали с олио. По края на парчетата разпределете кръгчета домат и гъбите. Отгоре изсипете сместа от яйце и топено сирене.

Изпечете ястието във фурната при температура от 250 градуса в продължение на около 25 минути.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Как и колко да варим различните видове месо Как и колко да варим различните видове месо
  • Как да разберем дали месото, колбасите и рибата са пресни, стари или развалени Как да разберем дали месото, колбасите и рибата са пресни, стари или развалени
  • Опушване на риба и месни продукти. Технологията Опушване на риба и месни продукти. Технологията
  • С какво се е хранила Европа през Средновековието? С какво се е хранила Европа през Средновековието?
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
850.00лв. / 434.60 €

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34

Безплатна доставка за България!
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
20.00лв. / 10.23 €

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР

Коментари към Месо с гъби, лук и топено сирене на фурна

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Месо с гъби, лук и топено сирене на фурна
    www.framar.bg 
    на 17 November 2025 в 04:16
    Коментирайте "Месо с гъби, лук и топено сирене на фурна"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Ливадна виолетка
  • Едра орешарка, Едра миризливка
  • Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
  • Полската сърнела
  • Ливаден пачи крак
  • Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
  • Виолетка, Боровинка, Синьовица
  • Мариновани гъби (без предварително варене)
  • Как и колко да варим различните видове месо
  • Кафяво - червена миризливка
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
РетинобластомРетинобластом

Ретинобластом

от 16 ное 2025г.Прочети повече
ЛипосаркомЛипосарком

Липосарком

от 14 ное 2025г.Прочети повече
Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“

Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“

от 14 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 16 дни, 17 часа и 13 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 26 дни, 13 часа и 25 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ПОРТОКАЛ И МЕД таблетки за смучене 3 мг * 40

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ПОРТОКАЛ И МЕД таблетки за смучене 3 мг * 20

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЛИМОН таблетки за смучене 3 мг * 40

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЛИМОН таблетки за смучене 3 мг * 20

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЕВКАЛИПТ таблетки за смучене 3 мг * 20

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ДОКСИЦИКЛИН диспергиращи таблетки 100 мг * 20 СТАДА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 18:18:58

ДОКСИЦИКЛИН диспергиращи таблетки 100 мг * 20 СТАДА

Коментар на: Десислава Младенова от 14 ное 2025г. в 17:37:56

ЛАКТОФЛОР BIO PLUS капсули * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 16:45:01

АЗАКС таблетки 500 мг * 3 НОБЕЛ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 16:44:21

ЛАКТОФЛОР BIO PLUS капсули * 60

Коментар на: Алекс от 14 ное 2025г. в 16:42:37
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival