Маслини в топла марината
Необходими продукти:
- 1 1/2 чаени лъжици семена фенел
- 6 ивици от кора от лимон
- 4 сушени дафинови листа
- 350 грама маслини (различни видове)
- 1 чаена чаша зехтин
- 1 супена лъжица лют червен пипер
Начин на приготвяне:
Запечете семената фенел на сух тиган, докато отпуснат аромата си - за около 3 минути. Прибавете лимона, дафиновия лист, маслините, зехтина и пипера. Гответе още 3 минути, докато продуктите се затоплят.
Сервирайте маслините незабавно.
Източник:
epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРИЙН ФАРМАСИ КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ С МАСЛИНА - ЗА ЗАЩИТА И ПОДХРАНВАНЕ 100 мл.
КЛОРАН БАЛСАМ ЗА КОСА С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА 200 мл.
БИФАС CARESSE МЛЯКО ЗА БАНЯ С МАСЛО ОТ МАСЛИНА 500 мл.
БИОРОУЗ ОЛИО ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ТЕРАНОВА МАСЛИНОВИ ЛИСТА капсули * 50
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 2 СИНЬО-ЧЕРЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Маслина (европейска)
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Тръбички от лаваш със сирене, маслини и шунка
- Салата от рулца от раци с калмари, яйца и маслини
- Италианска салата с макарони и маслини
- Пастет от маслини със сварени яйца
Коментари към Маслини в топла марината