Сушени маслини с подправки

Необходими продукти:
- черни маслини в саламура
- зехтин
- подправки и сушени билки по ваш избор и на вкус: смлян черен или кайенски пипер и други
Начин на приготвяне:
Изсипете маслините върху хартия, за да се подсушат леко. След това сложете в подходящ съд, напръскайте със зехтин и поръсете с подправки и билки на вкус.
Поставете в загрята до 220 градуса фурна за 5-10 минути и изключете. Оставете да престоят в нея в продължение на 6-12 часа, без да отваряте.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБА МЕД МИЕЩО БЛОКЧЕ С МАСЛИНОВО МАСЛО 150 г
АЛКА РОЛ ОН 25 мл
СЕБА МЕД ИЗМИВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 200 мл
АЛКА РОЛ ОН 75 мл
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 100 мл.
НУРС ШАМПОАН С МАСЛИНОВО МАСЛО 400 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Калоферче
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Замяната на пълномаслени млечни продукти със зехтин може да намали риска от заболявания
- Чубрица - балканска
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Маслина (европейска)
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Коментари към Сушени маслини с подправки