Маслен сос с джинджифил, горчица и зелен лук
![Маслен сос с джинджифил, горчица и зелен лук - изображение](https://static.framar.bg/thumbs/6/recepies/maslen-sos-s-djindjifil-i-zelen-luk.jpg)
Необходими продукти:
150 грама краве масло
5 сантиметра пресен корен джинджифил
10 грама зелен лук
4 чаени лъжици дижонска горчица
1/4 чаена лъжица сол
1/4 чаена лъжица смлян черен пипер
смлян червен пипер на върха на ножа
малка щипка захар
няколко стръка магданоз или копър
Начин на приготвяне:
Извадете маслото от хладилника и го оставете на стайна температура за 20 минути. През това време подгответе останалите продукти за соса.
Обелете джинджифила и го нарежете на кубчета, лука накълцайте на ситно. Трябва да се получи по 1 супена лъжица от двете съставки, които изсипете в подходяща купа. Прибавете към тях горчицата (без зърна), подправете с двата вида пипер, сол и мъничко захар. Нарежете маслото на кубчета, сложете го в купата и разбъркайте всичко. След това разбийте сместа с помощта на тел за разбиване на яйца (може да използвате блендер или миксер). Приберете соса в хладилника, за да се охлади.
Украсете със стръкчета зелени подправки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛИП КОНТРОЛ сироп 250 мл
МИНСИНОВ ЗА СТРОЙНА ФИГУРА таблетки * 60 3 CHENES
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Обикновен маслен крем
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
- Пилешки дробчета с лук
- Пилешко филе с мед и горчица
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
Коментари към Маслен сос с джинджифил, горчица и зелен лук