Мариновано цвекло с лук
Необходими продукти:
- 1 малка глава лук
- 1/2 чаена чаша винен оцет
- 2 супени лъжици захар
- 1 пръчица канела
- 4 зърна черен пипер
- 2 цели скилидки чесън
- 3 чаени чаши задушено червено цвекло, нарязано на филийки
Начин на приготвяне:
Сложете лука, оцета, захарта, канелата, чесъна и черния пипер в касерола. Поставете на котлон да заври течността.
Намалете градусите и под капак оставете да къкри около 4-6 минути.
С горещата смес полейте цвеклото (в огнеупорна купа) и оставете да се маринова 30 минути.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОНБОНИ ПЛОДОВИ + ВИТ. А, С И Е ЗА ДЕЦА SANCT BERNHARD
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОМАГНЕЗИЙ ФОРТЕ ефервесцентни таблетки * 14 TIENS
САНАВИТА ВИТАМИН C ефервесцентни таблетки 1000 мг * 20 550284
Нов ПРОМОБИОТОНА БИО ЦВЕКЛО КОНЦЕНТРАТ 500 мл
ХАЯ ЛАБС БИЙТ РУУТ БЕТА ВУЛГАРИС капсули 500 мг * 100
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Как да варим червеното цвекло, за да запази витамините си?
- Боядисайте косата си червена с домашна боя
- Пречистете черния си дроб със сок от червено цвекло
- Понижете високото кръвно налягане с червено цвекло
- Отстранете камъните в жлъчката със сок от цвекло
- Червено цвекло
Коментари към Мариновано цвекло с лук