Мариновано цвекло с лук
Необходими продукти:
- 1 малка глава лук
- 1/2 чаена чаша винен оцет
- 2 супени лъжици захар
- 1 пръчица канела
- 4 зърна черен пипер
- 2 цели скилидки чесън
- 3 чаени чаши задушено червено цвекло, нарязано на филийки
Начин на приготвяне:
Сложете лука, оцета, захарта, канелата, чесъна и черния пипер в касерола. Поставете на котлон да заври течността.
Намалете градусите и под капак оставете да къкри около 4-6 минути.
С горещата смес полейте цвеклото (в огнеупорна купа) и оставете да се маринова 30 минути.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТОНА БИО СКИН ФУУД 150 г
БЕТА - ЛИЦИЙ капсули * 60
УЛТИМАТ ХАРТ ХЕЛТ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България! ПРОМОПОТЕНСИ ТЕРАПИ капсули * 60
БИОТОНА БИО СУПЕР БУУСТ 150 г
БОНБОНИ ПЛОДОВИ + ВИТ. А, С И Е ЗА ДЕЦА SANCT BERNHARD
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Как да варим червеното цвекло, за да запази витамините си?
- Пречистете черния си дроб със сок от червено цвекло
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Боядисайте косата си червена с домашна боя
- Отстранете камъните в жлъчката със сок от цвекло
- Червено цвекло
- Сок от червено цвекло срещу анемия
- Червеното цвекло - природно средство срещу запек
- Как да си направим естествен оцветител от червено цвекло?
Коментари към Мариновано цвекло с лук