Мариновано цвекло с лук

Необходими продукти:
- 1 малка глава лук
- 1/2 чаена чаша винен оцет
- 2 супени лъжици захар
- 1 пръчица канела
- 4 зърна черен пипер
- 2 цели скилидки чесън
- 3 чаени чаши задушено червено цвекло, нарязано на филийки
Начин на приготвяне:
Сложете лука, оцета, захарта, канелата, чесъна и черния пипер в касерола. Поставете на котлон да заври течността.
Намалете градусите и под капак оставете да къкри около 4-6 минути.
С горещата смес полейте цвеклото (в огнеупорна купа) и оставете да се маринова 30 минути.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛИБИДО ТЕРАПИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
МУРАКОЛ ДЖЕНТЪЛ ЪП капсули * 120
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
БИЛКОВА АПТЕКА ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО + ВИТАМИН C 50 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО прах 150 г NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Девет заболявания, които лекува червеното цвекло
- Детоксикирайте организма си с напитки от червено цвекло
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Отстранете камъните в жлъчката със сок от цвекло
- Червено цвекло
- Кекс с червено цвекло и семена
- Червеното цвекло е сред суперхраните за силна имунна система
- Пречистете черния си дроб със сок от червено цвекло
- Салата от моркови, цвекло и целина
Коментари към Мариновано цвекло с лук