Мариновани тиквички с чесън

Необходими продукти:
3 килограма тиквички
10 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
3 супени лъжици сол
250 грама оцет 9%
4 скилидки чесън
магданоз/копър
Начин на приготвяне:
Измийте тиквичките и ги нарежете на кръгчета.
Налейте водата в тенджера, добавете захарта, солта и поставете на котлона да кипне. След това налейте оцета. Във врящата марината пускайте тиквичките за 5 - 7 минути, като през това време съдът трябва да бъде затворен с капак.
В горещи стерилизирани буркани разпределете зелените подправки, чесъна и внимателно с помощта на лъжица сложете горещите тиквички. Залейте ги с маринатата и веднага затворете.
Обърнете бурканите с капаците надолу и ги увийте в одеяло, докато се охладят напълно.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ПРОМОГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
МАГНАЛАБС ИМУНАЙЗ капсули * 30
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл ЗДРАВНИЦА
СУОНСЪН ПРОЧИСТВАНЕ НА ПИКОЧНАТА КИСЕЛИНА капсули * 60
ПРОМОУЕЙТ УЪРЛД ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гриловани мариновани тиквички
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
Коментари към Мариновани тиквички с чесън