Мариновани тиквички с чесън
Необходими продукти:
3 килограма тиквички
10 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
3 супени лъжици сол
250 грама оцет 9%
4 скилидки чесън
магданоз/копър
Начин на приготвяне:
Измийте тиквичките и ги нарежете на кръгчета.
Налейте водата в тенджера, добавете захарта, солта и поставете на котлона да кипне. След това налейте оцета. Във врящата марината пускайте тиквичките за 5 - 7 минути, като през това време съдът трябва да бъде затворен с капак.
В горещи стерилизирани буркани разпределете зелените подправки, чесъна и внимателно с помощта на лъжица сложете горещите тиквички. Залейте ги с маринатата и веднага затворете.
Обърнете бурканите с капаците надолу и ги увийте в одеяло, докато се охладят напълно.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ПРОМОЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
ХАРТ МАКС капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
ЧЕСЪН (ЛУКОВИЦА) капсули 580 мг * 100 NATURE'S WAY
БИОВИТАЛИТИ АФРОДИЗИАК ЗА МЪЖЕ тинктура без алкохол 25 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Гъби в чеснова марината
- Как да пречистим кръвоносните съдове с чесън
Коментари към Мариновани тиквички с чесън