Мариновани моркови с чесън

Необходими продукти:
1 килограм моркови
100 - 200 грама чесън
1 непълна чаена чаша олио
За маринатата:
4 чаени чаши вода
600 грама сол
Начин на приготвяне:
Измийте морковите, нарежете ги на кубчета (или както желаете) и ги смесете с чесъна, нарязан на ситно. Добавете олиото, разбъркайте старателно и залейте с марината, направена от водата и солта. Разпределете в половинлитрови буркани, затворете ги и стерилизирайте в продължение на 20 - 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ПРОМОХИМАЛАЯ ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА УСТНИ 4.5 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Шест начина за стерилизиране на бурканите
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Консерва от патладжани с моркови, чушки и чесън
- Рецепти за консерва от патладжани с чушки
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
Коментари към Мариновани моркови с чесън