Мариновани моркови с чесън

Необходими продукти:
1 килограм моркови
100 - 200 грама чесън
1 непълна чаена чаша олио
За маринатата:
4 чаени чаши вода
600 грама сол
Начин на приготвяне:
Измийте морковите, нарежете ги на кубчета (или както желаете) и ги смесете с чесъна, нарязан на ситно. Добавете олиото, разбъркайте старателно и залейте с марината, направена от водата и солта. Разпределете в половинлитрови буркани, затворете ги и стерилизирайте в продължение на 20 - 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ХИМАЛАЯ ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА УСТНИ 4.5 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРАНАРОМ МАСЛО ОТ МОРКОВ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Див морков
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Чесънът предотвратява развиването на доброкачествена хиперплазия на простатата
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
Коментари към Мариновани моркови с чесън