Маниока крокети с кренвиршчета

Необходими продукти:
- 500 грама обелена маниока (може и картофи)
- 1 глава настърган лук
- 200 грама настърган кашкавал
- 1 чаена лъжичка сух риган
- 1 чаена лъжичка сол
- 3 супени лъжици брашно
- 4 кренвирша
Начин на приготвяне:
Нарежете колбасите на по-малки части. Налейте вода в тенджера и сварете маниоката. Отцедете, подсушете и настържете в друг съд.
Добавете кашкавала, лука, ригана, солта и брашното. Размесете, вземете част от тестото, разстелете го на дланта си и сложете нарязано кренвиршче.
Завийте плътно от всички страни и направете останалите крокети по същия начин.
Сгорещете мазнина, изпържете до златисто и отцедете.
Поднесете ги топли, гарнирани със сос по избор.
Добър апетит!
Източник: www.taste.com.au
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТРИГОПАКС КРЕМ ПРОТИВ ЗАЧЕРВЯВАНЕ И ПОДСИЧАНЕ В КОЖНИТЕ ГЪНКИ 30 мл.
ГЕВОЛ MED КРЕМ-ДЕЗОДОРАНТ ЗА КРАКА 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Маниока, Тапиока
- Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна
- Здравословен ли е чаят с мехурчета (боба чай)
- Кашкавалени крокети с копър
- Картофени бомбички с шунка и кашкавал
- Кренвирши с шунка и яйца "Любов"
- Кренвиршки от лаваш с картофено пюре
- Картофени крокети с топено сирене и кашкавал
- Картофени крокети със сьомга (на фурна)
- Рибни крокети
Коментари към Маниока крокети с кренвиршчета