Лимонова супа с ориз

Необходими продукти:
200 грама ориз
200 грама бульон от кости
160 грама заквасена сметана
100 грама лимони
60 грама моркови
40 грама магданоз (корен)
20 грама масло
20 грама брашно
сол
Начин на приготвяне:
Сварете бульон от кости заедно с морковите. Отделно сварете ориза. Прецедете бульона, към него прибавете запеченото брашно с маслото и оставете да заври. След това посолете, подправете със заквасената сметана, сложете ориза и лимона (без кората, нарязан на тънки резени). Поръсете с магданоза.
Получава се супа с кисел и необичаен вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 200 мл
ЛЮКСЕОЛ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ 200 мл
НовКОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
Л'АНДЖЕЛИКА ФИТОЛАТЕ ШАМПОАН ТВЪРД ХИДРАТИРАЩ С ОРИЗОВО МЛЯКО И МАСЛО ОТ ШЕА 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Втора част
- Тиквички с ориз, домати и лук
Коментари към Лимонова супа с ориз