Лимонова супа с ориз

Необходими продукти:
200 грама ориз
200 грама бульон от кости
160 грама заквасена сметана
100 грама лимони
60 грама моркови
40 грама магданоз (корен)
20 грама масло
20 грама брашно
сол
Начин на приготвяне:
Сварете бульон от кости заедно с морковите. Отделно сварете ориза. Прецедете бульона, към него прибавете запеченото брашно с маслото и оставете да заври. След това посолете, подправете със заквасената сметана, сложете ориза и лимона (без кората, нарязан на тънки резени). Поръсете с магданоза.
Получава се супа с кисел и необичаен вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 15 мл
ОРИЗОВ ПРОТЕИН 200 г ЗДРАВНИЦА
ПЕРФЕКТА BIO RETINOL 50+ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50 мл
ХИП НАПИТКА ОРС С МОРКОВИ И ОРИЗ - РЕХИДРИРАЩ РАЗТВОР 200 мл
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Как да си направим оризово лепило?
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Свинска супа с ориз
- Направете си маска от оризово мляко и мед срещу суха и изтощена коса
- Седемдневна оризова диета
- Оризов пудинг с праскови и ром
- Направете си овлажняващ тоник за лице от ориз и розова вода
- Как да се предпазите от синдрома на пържения ориз
Коментари към Лимонова супа с ориз