Лимонова супа с ориз

Необходими продукти:
200 грама ориз
200 грама бульон от кости
160 грама заквасена сметана
100 грама лимони
60 грама моркови
40 грама магданоз (корен)
20 грама масло
20 грама брашно
сол
Начин на приготвяне:
Сварете бульон от кости заедно с морковите. Отделно сварете ориза. Прецедете бульона, към него прибавете запеченото брашно с маслото и оставете да заври. След това посолете, подправете със заквасената сметана, сложете ориза и лимона (без кората, нарязан на тънки резени). Поръсете с магданоза.
Получава се супа с кисел и необичаен вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БЕТИНА БАРТИ УЛТРА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ОРИЗОВО МЛЯКО И ВАНИЛОВ ЦВЯТ 400 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВЕГИ ПРОТЕИН КОМПЛЕКС 500 г ШОКОЛАД
Нов ПРОМОГЛЮКОБЕЙТ таблeтки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ХАРУХАРУ УОНДЪР ХИПОАЛЕРГЕНЕН ТОНИК 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз с билки и зелени подправки
Коментари към Лимонова супа с ориз