Лимонова супа с ориз

Необходими продукти:
200 грама ориз
200 грама бульон от кости
160 грама заквасена сметана
100 грама лимони
60 грама моркови
40 грама магданоз (корен)
20 грама масло
20 грама брашно
сол
Начин на приготвяне:
Сварете бульон от кости заедно с морковите. Отделно сварете ориза. Прецедете бульона, към него прибавете запеченото брашно с маслото и оставете да заври. След това посолете, подправете със заквасената сметана, сложете ориза и лимона (без кората, нарязан на тънки резени). Поръсете с магданоза.
Получава се супа с кисел и необичаен вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
ОРИЗОВ ПРОТЕИН 700 г SANCT BERNHARD
КОРДИЦЕПС капсули 1000 мг * 210 DOUBLE WOOD
АМИКС ГАМА ОРИЗАНОЛ капсули * 120
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД ЛИСТ МАСКА 20 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ РЕВИТАЛИЗИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 15 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Седемдневна оризова диета
- Оризови спагети
Коментари към Лимонова супа с ориз