Лимонова супа с ориз

Необходими продукти:
200 грама ориз
200 грама бульон от кости
160 грама заквасена сметана
100 грама лимони
60 грама моркови
40 грама магданоз (корен)
20 грама масло
20 грама брашно
сол
Начин на приготвяне:
Сварете бульон от кости заедно с морковите. Отделно сварете ориза. Прецедете бульона, към него прибавете запеченото брашно с маслото и оставете да заври. След това посолете, подправете със заквасената сметана, сложете ориза и лимона (без кората, нарязан на тънки резени). Поръсете с магданоза.
Получава се супа с кисел и необичаен вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК МАТИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!ХАРУХАРУ УОНДЪР ХИПОАЛЕРГЕНЕН ТОНИК 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Седемдневна оризова диета
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Ориз с морски дарове в сметанов сос
Коментари към Лимонова супа с ориз