Лазаня от яйца с колбас и зеленчуци

Необходими продукти:
4-5 яйца
100-150 грама тънко нарязан варен колбас или шунка
2 шепи нарязани чушки и зелен фасул (може за използвате и грах)
50 грама кашкавал
сол и смлян черен пипер на вкус
масло за подмазване на формата
Начин на приготвяне:
Подмажете подходяща форма с масло и на дъното й разпределете част от зеленчуците (зеления фасул и граха предварително бланширайте). Покрийте ги с тънки парчета колбас или шунка.
Разбийте яйцата със сол и смлян черен пипер на вкус и изсипете част от сместа върху продуктите в тавата. След това сложете още един ред зеленчуци, отново колбас и яйца.
Най-отгоре поръсете с настърган кашкавал.
Изпечете яйчената лазаня в загрята до 180 градуса фурна в продължение на 15-20 минути (до готовност).
Поднесете задължително с добро настроение и да ви е вкусно!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лесна лазаня с патладжан и рикота
- Лазаня с тортила, чедър и кайма
- Джоб пица с кори за лазаня
- Лазаня с пармезан, пилешко, спанак и гъби
- Мързелива лазаня с шунка, тиквички и домати
- Рулца лазаня с плънка от сладки картофи, рикота и спанак
- Кето лазаня с телешка кайма
- Лазаня с кайма, гъби и сос Бешамел
- Домашни кори за лазаня (класическа рецепта)
- Лазаня от патладжани, пармезан и доматен сос Маринара
Коментари към Лазаня от яйца с колбас и зеленчуци