Лазаня от яйца с колбас и зеленчуци

Необходими продукти:
4-5 яйца
100-150 грама тънко нарязан варен колбас или шунка
2 шепи нарязани чушки и зелен фасул (може за използвате и грах)
50 грама кашкавал
сол и смлян черен пипер на вкус
масло за подмазване на формата
Начин на приготвяне:
Подмажете подходяща форма с масло и на дъното й разпределете част от зеленчуците (зеления фасул и граха предварително бланширайте). Покрийте ги с тънки парчета колбас или шунка.
Разбийте яйцата със сол и смлян черен пипер на вкус и изсипете част от сместа върху продуктите в тавата. След това сложете още един ред зеленчуци, отново колбас и яйца.
Най-отгоре поръсете с настърган кашкавал.
Изпечете яйчената лазаня в загрята до 180 градуса фурна в продължение на 15-20 минути (до готовност).
Поднесете задължително с добро настроение и да ви е вкусно!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашни кори за лазаня (класическа рецепта)
- Лесна лазаня с патладжан и рикота
- Лазаня с тортила, чедър и кайма
- Лазаня с печурки, сос Бешамел и пармезан
- Лазаня с пилешко, патладжани и млечен сос
- Лазаня с пилешко, гъби, лук и домати
- Лазаня в чаша за един
- Гъбена лазаня
- Пилешка лазаня с млечен сос и кисели краставички
- Лазаня със спанак и шунка
Коментари към Лазаня от яйца с колбас и зеленчуци