Кюфтета от сьомга и тофу

Необходими продукти:
- 200 грама филе от сьомга
- 50 грама прясно сирене тофу
- половин глава лук
- 2 супени лъжици галета
- 1 яйце
- стръкчета пресен магданоз
- черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Сварете, отцедете и подсушете рибните филета. Сложете ги в купа и с помощта на вилица ги намачкайте.
Нарежете лука и магданоза на ситно, прибавете към сместа и сипете галетата. Чукнете яйцето, натрошете сиренето и омесете каймата.
Охладете я за час, оформете кюфтета и ги изпържете в сгорещена мазнина. Отцедете и поднесете с гарнитура по ваш избор.
Добър апетит!
Източник: cocina-en-familia.blogspot.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Кюфтета от риба тон с майонезен сос
- Сьомгови кюфтета с лимонова трева
- Кюфтета от калмари с морков и картоф
- Рибени кюфтета с плънка от гъби и лук
- Кюфтета от риба тон и рулца от раци
- Сьомга на кюфтета с авокадово-сметанов сос
- Рибени кюфтета в ароматен сос
- Рибени кюфтета със спанак в млечен сос
- Рибени кюфтета с боб
- Кюфтета от грах и филе от треска
Коментари към Кюфтета от сьомга и тофу