Кюфтета от сьомга и тофу
Необходими продукти:
- 200 грама филе от сьомга
- 50 грама прясно сирене тофу
- половин глава лук
- 2 супени лъжици галета
- 1 яйце
- стръкчета пресен магданоз
- черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Сварете, отцедете и подсушете рибните филета. Сложете ги в купа и с помощта на вилица ги намачкайте.
Нарежете лука и магданоза на ситно, прибавете към сместа и сипете галетата. Чукнете яйцето, натрошете сиренето и омесете каймата.
Охладете я за час, оформете кюфтета и ги изпържете в сгорещена мазнина. Отцедете и поднесете с гарнитура по ваш избор.
Добър апетит!
Източник: cocina-en-familia.blogspot.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Кюфтета от риба тон с майонезен сос
- Кюфтета от риба тон и рулца от раци
- Кюфтета от кълцана сьомга с гъби
- Сьомга на кюфтета с авокадово-сметанов сос
- Сочни кюфтета от риба и пилешко
- Кюфтета от сьомга с картофи и ориз
- Рибени кюфтета с моркови, тиквички и чесън
- Рибени кюфтета
- Кюфтета от рулца от раци и кашкавал
- Рибени кюфтета с къри, лимонов сок и магданоз
Коментари към Кюфтета от сьомга и тофу