Кюфтета от пилешка кайма с плънка от гъби и пармезан
Необходими продукти:
- 150 грама печурки
- 600 грама пилешка кайма
- 150 грама пармезан
- връзка копър
- 150 грама галета
- подправки
Начин на приготвяне:
Нарежете и изпържете до омекване печурките, извадете ги в купа. Към тях прибавете настъргания пармезан, накълцаната връзка копър, подправете и разбъркайте.
Овкусете каймата, разстелете от нея върху дланта си и сложете от плънката в средата. Оформете кюфтета, покривайки сместа с пилешкото.
Оваляйте ги в галета и изпържете до готовност.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: eda.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки кюфтета със спанак и кашкавал
- Пилешки кюфтета с картофи и кашкавал на фурна
- Пържени пуешки кюфтета с моцарела
- Пикантни пуешки кюфтета на скара с авокадо дип
- Кюфтета от пилешка кайма и тиквички в панировка от трици
- Пилешки кюфтета с плънка от шунка и кашкавал
- Картофени кюфтета с пилешко
- Пуешки кюфтета с тиквички, кисели краставички и пармезан
- Кълцани пилешки кюфтета с кашкавал и стар лук
- Пилешки кюфтета с крема сирене и сметанов сос
Коментари към Кюфтета от пилешка кайма с плънка от гъби и пармезан