Крутони с кашкавал, чесън и джинджифил
Необходими продукти:
хляб
кашкавал
чесън (2 скилидки или на вкус)
настърган джинджифил
сол и черен пипер на вкус
други подправки по избор
растително олио
Начин на приготвяне:
Нарежете няколко филии хляб на малки кубчета.
Сложете ги в подходящ съд, поръсете с подправките, настърган чесън на вкус и напръскате с олио.
След това настържете кашкавал отгоре и поставете в микровълновата на режим "грил" или в обикновена фурна.
Нека се приготвят в продължение на 25 - 30 минути, разбърквайте периодично. Трябва да придобият златист цвят и да станат хрупкави.
Крутоните са страхотно допълнение към всяка супа, а можете да си ги хрупате и просто така. Някои ги предпочитат и за мезе на бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА СЪРЦЕ капсули * 100
ОСТРОВИТ ИМУН ЕЙД капсули * 90
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ЧЕСЪН И ДЖИНДЖИФИЛ капсули 700 мг * 100
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОКОРОЛЕН капки 30 мл ENERGY GROUP
БИОТЕЧ ИМУН + БИОТИЯ капсули * 18 * 2
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Как да си засадим джинджифил?
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Облекчете синузита с чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Крутони с кашкавал, чесън и джинджифил