Крутони с кашкавал, чесън и джинджифил
Необходими продукти:
хляб
кашкавал
чесън (2 скилидки или на вкус)
настърган джинджифил
сол и черен пипер на вкус
други подправки по избор
растително олио
Начин на приготвяне:
Нарежете няколко филии хляб на малки кубчета.
Сложете ги в подходящ съд, поръсете с подправките, настърган чесън на вкус и напръскате с олио.
След това настържете кашкавал отгоре и поставете в микровълновата на режим "грил" или в обикновена фурна.
Нека се приготвят в продължение на 25 - 30 минути, разбърквайте периодично. Трябва да придобият златист цвят и да станат хрупкави.
Крутоните са страхотно допълнение към всяка супа, а можете да си ги хрупате и просто така. Някои ги предпочитат и за мезе на бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РОВАТЕН капсули * 30
ДАЙДЖЕСТА КЛИЙНС КОМПЛЕКС ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули * 120 G & G
ОСТРОВИТ ИМУН ЕЙД капсули * 90
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА СЪРЦЕ капсули * 100
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ЧЕСЪН И ДЖИНДЖИФИЛ капсули 700 мг * 100
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
Коментари към Крутони с кашкавал, чесън и джинджифил