Крутони с кашкавал, чесън и джинджифил

Необходими продукти:
хляб
кашкавал
чесън (2 скилидки или на вкус)
настърган джинджифил
сол и черен пипер на вкус
други подправки по избор
растително олио
Начин на приготвяне:
Нарежете няколко филии хляб на малки кубчета.
Сложете ги в подходящ съд, поръсете с подправките, настърган чесън на вкус и напръскате с олио.
След това настържете кашкавал отгоре и поставете в микровълновата на режим "грил" или в обикновена фурна.
Нека се приготвят в продължение на 25 - 30 минути, разбърквайте периодично. Трябва да придобият златист цвят и да станат хрупкави.
Крутоните са страхотно допълнение към всяка супа, а можете да си ги хрупате и просто така. Някои ги предпочитат и за мезе на бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АКСИВЕН МУЛТИВИТАМИНИ С ПРОБИОТИЦИ И ЖЕНШЕН таблетки * 60
АУРА ХЕРБАЛС ИМУНИТЕТ БИЛКОВА ФОРМУЛА капсули * 60
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА СЪРЦЕ капсули * 100
БИОВИТАЛИТИ ХРАНОСМИЛАНЕ И СТОМАШНО-ЧРЕВЕН ТРАКТ тинктура без алкохол 25 мл
КОРОЛЕН капки 30 мл ENERGY GROUP
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
Коментари към Крутони с кашкавал, чесън и джинджифил