Конячен сос
Изисканият вкус на коняка и специфичната му горчивина се съчетават отлично с много храни, започвайки от шоколада и завършвайки с месото. затова конячният сос е универсален, той идеално допълва, както десерти, така и основни ястия.
Необходими продукти:
200 мл коняк
2 с. л. захар
30 грама масло
Начин на приготвяне:
Разтопете захарта и маслото на бавен огън като бъркате до получаване на еднородна смес. Без да спирате да бъркате, добавяте коняка и оставяте соса да заври. След това полейте готовото ястие и фламбирайте.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
НЕАКТИВНА ХРАНИТЕЛНА МАЯ КЛАСИК 100 гр
ДЖИНДЖИФИЛ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СЕДЕМ НАЧИНА - ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР - ХЕРМЕС
КОПРИВА НА ПРАХ 50 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ПЕТ СЪСТАВКИ ПО СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ - ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР - ХЕРМЕС
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Как и колко да варим различните видове месо
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Сушено месо с подправки
- Изцедете сок от моркови за уникален лек срещу тежка кашлица
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Ползи за здравето от житна трева
- Диворастяща мотовилка, Мотовилка, Градинска салата, Полска кълнова салата, Царевична салата
- Пица с пилешко и царевица
- Нова опасна мода: консумация на сурово и развалено месо
Коментари към Конячен сос