Консервирани охлюви с масло, чесън, лук и магданоз
Необходими продукти:
- 250 грама масло
- 36 консервирани охлюва
- 4 супени лъжици нарязан магданоз
- 4 скилидки чесън
- 2 глави лук шалот
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне:
Изплакнете консервираните охлюви със студена вода и сложете върху салфетка.
Когато изсъхнат малко, внимателно извадете месестата част от черупките и отрежете черния връх.
Черупките измийте и подсушете.
Към размекнатото масло прибавете ситно нарязаните лук шалот, магданоз и чесън. Подправете и разбъркайте.
Смелете месото от охлюви и съединете с ароматното масло.
С тази комбинация напълнете подготвените "къщички", които подредете в тава с маслото нагоре.
Преди да поднесете, поставете в сгорещена фурна за 7-8 минути.
Добър апетит!
Източник: eda.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОЪРТ БИО РИЧ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ 50 мл
БИЕЛЕНДА ПОДМЛАДЯВАЩА ТЕРАПИЯ ПОВДИГАЩА ОКОЛООЧНА МАСКА ПРОТИВ БРЪЧКИ 10 гр.
ФИОННА SNAIL EXTRACT ДНЕВЕН КРЕМ 50 мл
СИНСИНИЪН ЕСЕНШЪЛ КЕЪР ДУШ ГЕЛ 250 мл
ХРИСТИНА КРЕМ ЗА РЪЦЕ И КРАКА ШОКОЛАД 250 мл
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Консумирайте охлюви поради 6 причини
- Отървете се от охлювите в дома и градината чрез 10 начина
- Охлюви по бабина рецепта
- Защитете растенията от охлювите с утайка от кафе
- Печени охлюви в ароматно масло с чесън
- Морски охлюви в бяло вино с магданоз и чесън
- 4 ползи на екстракта от охлюв за кожата
- Охлюви в пикантен бульон
- Охлюви
- Чудо на природата: морските голи охлюви се обезглавяват сами и от главата им израства ново тяло
Коментари към Консервирани охлюви с масло, чесън, лук и магданоз