Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Консервирани охлюви с масло, чесън, лук и магданоз

Консервирани охлюви с масло, чесън, лук и магданоз

Консервирани охлюви с масло, чесън, лук и магданоз - изображение

Необходими продукти:

  • 250 грама масло
  • 36 консервирани охлюва
  • 4 супени лъжици нарязан магданоз
  • 4 скилидки чесън
  • 2 глави лук шалот
  • черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

Изплакнете консервираните охлюви със студена вода и сложете върху салфетка.

Когато изсъхнат малко, внимателно извадете месестата част от черупките и отрежете черния връх.

Черупките измийте и подсушете.

Към размекнатото масло прибавете ситно нарязаните лук шалот, магданоз и чесън. Подправете и разбъркайте.

Смелете месото от охлюви и съединете с ароматното масло.

С тази комбинация напълнете подготвените "къщички", които подредете в тава с маслото нагоре.

Преди да поднесете, поставете в сгорещена фурна за 7-8 минути.

 

Добър апетит!

Източник: eda.ru

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияРецептиЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиПроизводители