Кашкавал в пикантна медена марината

Необходими продукти:
300 грама твърд кашкавал
3 скилидки чесън
1/2 лимон
1 чаена лъжица смляна чушка чили
1 супена лъжица сухи риган и босилек
1 чаена лъжица сладък червен пипер
1 супена лъжица мед (за предпочитане течен)
250 милилитра растително олио или зехтин
магданоз
копър
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на кубчета, запържете нарязания чесън в няколко капки нагорещена мазнина заедно със смляната чили чушка за кратко.
Смесете зехтина с меда, сока от половин лимон, сушени билки, запържения чесън и червения пипер.
Сложете кашкавала в буркан, залейте с маринатата и най-отгоре сложете стръкчета магданоз и копър. Затворете с капак и приберете на студено място за 2 - 3 дни, като периодично разбърквате.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕРТИЛ ЕЙД капсули * 90 за жени FAIRHAVEN HEALTH
ЧАЙ ЛОЙД ФИЛТЪР РОЙБОС СЕНС МЕД & ВАНИЛИЯ * 20
ИМУНЕЙС ОРИГИНАЛ таблетки * 30 ВИТАБИОТИКС
ФИОННА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С МЕД 100 мл
ТУСИПРЕС ВЪЗПАЛЕНО ГЪРЛО И КАШЛИЦА пастили * 24 ФОРТЕКС
КАНТАБРИА ЛАБС ИРАЛТОН AGA ПРИ ХРОНИЧЕН КОСОПАД капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Заместете сутрешното кафе с тoплa вoдa c мeд
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Отслабване с мед и канела
- Пилешко филе с мед и горчица
- Агаве
Коментари към Кашкавал в пикантна медена марината