Кашкавален сос с чесън

Необходими продукти:
200 грама настърган кашкавал или друго твърдо сирене
2 яйца
2 скилидки чесън
майонеза
подправки и люта чушка по избор
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала. Сварете яйцата, обелете ги и отделете жълтъците от белтъците. Настържете ги поотделно в различни съдове. Намачкайте скилидките чесън с помощта на преса.
В подходящ съд смесете белтъците, кашкавала, чесъна, малко майонеза и разбъркайте. Количеството майонеза зависи от желаната консистенция на соса. Може да добавите ситно нарязан копър, ако желаете, нарязана люта чушка или любимите си подправки.
Прехвърлете соса в подходяща сосиера и поръсете с настърганите жълтъци.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
АРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Сос Бъфало
- Лукът и чесънът - мощно оръжие срещу грип и настинка
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Чесън
Коментари към Кашкавален сос с чесън