Кашкавален сос с чесън
Необходими продукти:
200 грама настърган кашкавал или друго твърдо сирене
2 яйца
2 скилидки чесън
майонеза
подправки и люта чушка по избор
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала. Сварете яйцата, обелете ги и отделете жълтъците от белтъците. Настържете ги поотделно в различни съдове. Намачкайте скилидките чесън с помощта на преса.
В подходящ съд смесете белтъците, кашкавала, чесъна, малко майонеза и разбъркайте. Количеството майонеза зависи от желаната консистенция на соса. Може да добавите ситно нарязан копър, ако желаете, нарязана люта чушка или любимите си подправки.
Прехвърлете соса в подходяща сосиера и поръсете с настърганите жълтъци.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Облекчете синузита с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Кашкавален сос с чесън