Кашкавалени хапки с яйце и чесън
Необходими продукти:
300 грама кашкавал (или подходящо твърдо сирене)
2 сварени яйца
80 грама майонеза
2 - 3 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Настържете твърдо сварените яйца и кашкавала, към тях добавете майонезата и намачкания чесън. От сместа оформете топки и ги оваляйте в счукани орехи, настърган кашкавал или друго по ваш избор. Приберете в хладилника за известно време.
Поднесете върху листа зелена салата.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Картофи на фурна с горчица, сметана и кашкавал
- 10 предложения за парти хапки с препечен хляб
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Пилешки хапки в чеснова панировка
Коментари към Кашкавалени хапки с яйце и чесън