Кашкавалени хапки с яйце и чесън

Необходими продукти:
300 грама кашкавал (или подходящо твърдо сирене)
2 сварени яйца
80 грама майонеза
2 - 3 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Настържете твърдо сварените яйца и кашкавала, към тях добавете майонезата и намачкания чесън. От сместа оформете топки и ги оваляйте в счукани орехи, настърган кашкавал или друго по ваш избор. Приберете в хладилника за известно време.
Поднесете върху листа зелена салата.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Как да разпознаем млечните продукти с растителни мазнини
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Кашкавалени хапки с яйце и чесън