Кашкавалени хапки с яйце и чесън
Необходими продукти:
300 грама кашкавал (или подходящо твърдо сирене)
2 сварени яйца
80 грама майонеза
2 - 3 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Настържете твърдо сварените яйца и кашкавала, към тях добавете майонезата и намачкания чесън. От сместа оформете топки и ги оваляйте в счукани орехи, настърган кашкавал или друго по ваш избор. Приберете в хладилника за известно време.
Поднесете върху листа зелена салата.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Топли сандвичи със сирена и подправки
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Запечени макарони с кашкавал
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Кексчета с кайма и кашкавал
- Топъл сандвич Крок Мосю
- Питка с кайма и кашкавал
- Кашкавален сос Бешамел
Коментари към Кашкавалени хапки с яйце и чесън