Кашкавалени хапки с яйце и чесън

Необходими продукти:
300 грама кашкавал (или подходящо твърдо сирене)
2 сварени яйца
80 грама майонеза
2 - 3 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Настържете твърдо сварените яйца и кашкавала, към тях добавете майонезата и намачкания чесън. От сместа оформете топки и ги оваляйте в счукани орехи, настърган кашкавал или друго по ваш избор. Приберете в хладилника за известно време.
Поднесете върху листа зелена салата.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Кашкавалена запеканка с рулца от тиквички
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
Коментари към Кашкавалени хапки с яйце и чесън