Начало Хранене Рецепти Супи Зеленчукови Карфиолена крем супа със сирене чедър

Карфиолена крем супа със сирене чедър

Карфиолена крем супа със сирене чедър - изображение

Необходими продукти:

  • 1 глава лук, нарязана на ситно
  • 1 малка бучка краве масло
  • 1 голяма глава карфиол (900 грама), на розички
  • 1 картоф
  • 700 милилитра зеленчуков бульон
  • 400 милилитра прясно мляко
  • 100 грама чедър, нарязан на кубчета

Начин на приготвяне:


В маслото задушете лука за 5 минути, докато омекне. Добавете карфиола картофа (обелен и нарязан), бульона, млякото и подправете. Варете в продължение на 30 минути, докато зеленчуците омекнат напълно.

С метален пасатор блендирайте супата.
Сервирайте крем супата с няколко кубчета кашкавал чедър, разбъркайте за да се разтопи сиренето и консумирайте с препечен хляб.

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноХранене при...ДиетиЛайфстайл