Картофен огретен с пилешко и гъби

Необходими продукти:
2 парчета пилешки гърди
4 картофа
10 малки печурки
100 грама кашкавал
1 глава лук
1/2 чаена чаша прясно мляко
сол, черен пипер и къри на вкус
Начин на приготвяне:
Първо изпържете гъбите. Нарежете пилешките гърди на малки парчета. Обелете картофите и нарежете на кръгчета.
Подмажете с олио подходяща тава, сложете месото, върху него разпределете картофите. Следват гъбите и кръгчета лук. Овкусете със сол и черен пипер.
Разтворете къри в прясното мляко и залейте продуктите в тавата. Поръсете с настърган кашкавал и изпечете ястието в загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 35 - 40 минути. В края на приготвянето може да поръсите с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Картофени кошнички с вкусна плънка
- Картофени кошнички с бекон, кашкавал и сирене
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сладък картоф
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Как да получим 15 килограма картофи само от 1 картоф на 4 квадрата площ?
- Картофени кошнички с киноа, гъби и пушено сирене
- Картоф
- Веган картофи с кашу сос
- Печени зеленчуци с гарам масала
Коментари към Картофен огретен с пилешко и гъби