Картофен огретен с пилешко и гъби

Необходими продукти:
2 парчета пилешки гърди
4 картофа
10 малки печурки
100 грама кашкавал
1 глава лук
1/2 чаена чаша прясно мляко
сол, черен пипер и къри на вкус
Начин на приготвяне:
Първо изпържете гъбите. Нарежете пилешките гърди на малки парчета. Обелете картофите и нарежете на кръгчета.
Подмажете с олио подходяща тава, сложете месото, върху него разпределете картофите. Следват гъбите и кръгчета лук. Овкусете със сол и черен пипер.
Разтворете къри в прясното мляко и залейте продуктите в тавата. Поръсете с настърган кашкавал и изпечете ястието в загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 35 - 40 минути. В края на приготвянето може да поръсите с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
РЕНДЕ ЗА РЯЗАНЕ НА КАРТОФИ RAZ189
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Брамбораки - чешки картофени палачинки
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Обикновено картофено нишесте против стомашно разстройство при деца
- Сладък картоф
- Пюре от тиквички и картофи с лук и сметана
- Огретен от тиквички с ориз
Коментари към Картофен огретен с пилешко и гъби