Изтънчени японски десерти, които е престъпно да изядеш - 2 част
Изобилието от кулинарни неустоимости действително е факт днес. Но това, което превръща един десерт в произведение на изкуството е външният вид. Затова нека видим и втората част от вкусната селекция на изтънчени японски десерти, които сърце няма да ви даде да ги изядете, след като ги видите, колкото и безмълвно вкусни да са те ;)
11. Карамелена риба

12. Очарователни меченца в чаша разхлаждаща напитка

13. Бисквитки с изненада

14. Пастичка във вид на портокал

15. Желирани лапички

16. Тарталетки "Моят съсед Тоторо"

17. Желирани златни рибки

18. Ягоди в глазура от зелен чай

19. Една възхитителна и вкусна бисквитка

20. И завършваме с парфе-коте

Първата част може да видите тук.
Още по темата:
-
Пепа от Храна за мойте канибали: Читателите харесват лесните, бързи за приготвяне и достъпни рецепти
-
Петя Аргирова от Ухае на: Отделяйте достатъчно време в кухнята
-
Флоралната кулинария или цветята, които се ядат
-
Кулинарният блогър и фотограф Габриела Цулин: Имам специално отношение към здравословната храна
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
БАЛАДА ЗА ГЕОРГ ХЕНИХ - ВИКТОР ПАСКОВ - СИЕЛА
ГРАНИЧНО / БЕЗГРАНИЧНО - ЕЛЕНА ОЛИМПИЕВА - СИЕЛА
ПАРИЖКА ТАЙНА - КАРЪН СУОН - СИЕЛА
КЛУБ ПЕТЪК ВЕЧЕР - СОФИЯ ЛУНДБЕРГ, АЛИСЪН РИЧМАН, М. ДЖ. РОУЗ - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Седефена гъба, Снежанка
- Скоруша
- Тамарило
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Обикновена есенна гъба, Миша гъба
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Турта, Тагерис, Тагетес
- Дрян обикновен
Коментари към Изтънчени японски десерти, които е престъпно да изядеш - 2 част