Изтънчени японски десерти, които е престъпно да изядеш - 1 част
Кулинарията е едно огромно предизвикателство, не само по отношение на хапването на изкушенията, които се раждат от ръцете на майсторите, но и когато става дума за самото приготвяне на ястията. Те трябва да бъдат издържани както като вкусови качества, така и естетически. Сладкарството е онази част от готварството, която дава наистина необятно поле за изява на кулинарите в областта. Японците неведнъж са доказвали креативност в тази насока, затова решихме да ви покажем една интригуваща кулинарна селекция, разкриваща необятното човешко въображение и майсторство. Насладете се на следващите изтънчени японски десерти, които е престъпно да изядеш.
1. Сладкиш "Водна капка"

2. Сладки Котета се опитват да ловят желирана риба

3. Палитри

4. Понички-донъти под формата на котенца

5. Невероятни желирани цветя

6. Коте-бонбон наднична любопитно от чаша кафе

7. Сладоледена роза

8. Симпатични сладки във вид на японски анимационни герои

9. Торта с котенца от захар

10.Питки-зайчета

Ще бъде жалко да ги изядете, нали?
Подготвили сме ви още симпатични сладки изкушения, които може да разгледате тук.
-
Пепа от Храна за мойте канибали: Читателите харесват лесните, бързи за приготвяне и достъпни рецепти
-
Зад кулисите на сладкарстовото със Светла от Vanilla&me
-
Петя Аргирова от Ухае на: Отделяйте достатъчно време в кухнята
-
Кулинарният блогър и фотограф Габриела Цулин: Имам специално отношение към здравословната храна
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
БАЛАДА ЗА ГЕОРГ ХЕНИХ - ВИКТОР ПАСКОВ - СИЕЛА
ГРАНИЧНО / БЕЗГРАНИЧНО - ЕЛЕНА ОЛИМПИЕВА - СИЕЛА
ПАРИЖКА ТАЙНА - КАРЪН СУОН - СИЕЛА
КЛУБ ПЕТЪК ВЕЧЕР - СОФИЯ ЛУНДБЕРГ, АЛИСЪН РИЧМАН, М. ДЖ. РОУЗ - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Червенееща сърнела
- Обикновена есенна гъба, Миша гъба
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Скоруша
- Седефена гъба, Снежанка
- Сива мухоморка, Сурогризка
- Явор, Обикновен явор
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Царска печурка
Коментари към Изтънчени японски десерти, които е престъпно да изядеш - 1 част