Зелен сос с рукола за месо и риба

Необходими продукти:
50 грама листа рукола
12-15 листа босилек
1,5 супена лъжица кедрови ядки
10-12 стръка магданоз (само листата)
1 малка глава червен лук
1 супена лъжица каперси
2 супени лъжици винен оцет
5-6 супени лъжици зехтин
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте всички листа и ги сложете върху хартия, за да се подсушат. След това ги накъсайте.
Обелете и нарежете лука на едро.
Смесете всички продукти и смелете с помощта на блендер.
Ако прецените, че е необходимо, използвайте повече зехтин. Подсолете соса на вкус и вече може да поднесете като допълнение към пържени месо или риба.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ КОСА желирани таблетки * 60
ЛЮКСЕОЛ ФОРМУЛА ЗА ЕСТЕСТВЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА желирани таблетки * 60
СНБ КРЕМ-ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО СЪС СФЕРИ АЛОЕ ВЕРА И ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА 250 мл
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА капсули * 30
СНБ КРЕМ-ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО СЪС СФЕРИ АЛОЕ ВЕРА И ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА 30 мл
ЛЮКСЕОЛ БИОТИН + РУКОЛА капсули * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Рукола - полезни свойства и противопоказания
- Салата от рукола с карамелизирани круши
- Руколата притежава защитни свойства срещу рака
- Консумацията на рукола е препоръчителна по време на бременност
- Салата от рукола със сушени домати, маслини и пармезан
- Рукола, ерука, рокет, арагула
- Салата с риба тон, рукола и дресинг
- Салата от пържени гъби с шунка и рукола
- Ако страдате от диабет и затлъстяване, включете рукола в менюто си
- Салата от тиква с рукола, бекон и пармезан
Коментари към Зелен сос с рукола за месо и риба