Зеленчуци със сметаново-яйчена заливка на фурна

Необходими продукти:
- 1 тиквичка
- 1 сладка чушка
- 1 глава броколи
- 1 глава лук
- 150 грама кашкавал
- 200 милилитра готварска сметана
- 1 яйце
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Изпържете до полуготовност в олио нарязания лук. Чушката, тиквичката и кашкавала нарежете на едри кубчета, а броколите разделете на съцветия (ако са много едри, разрежете на две или няколко части).
Смесете всички зеленчуци в дълбок съд, добавете лука и разбъркайте.
Яйцето разбийте и го смесете със сметаната, подсолете на вкус, ако желаете, но не забравяте, че кашкавалът е солен.
Залейте продуктите с получената комбинация и изпечете във фурната за около 50 минути.
Температурата да не бъде висока.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: apelcinchik.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Намалете солта и захарта, за да се засилят възприятията ви за останалите вкусове
- Сом на фурна със зеленчуци
- Как да приготвяме и съхраняваме прясно изцедени сокове
- Цветна салата с риба тон
- Зеленчукова салата с булгур и ароматен чеснов сос
Коментари към Зеленчуци със сметаново-яйчена заливка на фурна