Зеленчуци със сметаново-яйчена заливка на фурна

Необходими продукти:
- 1 тиквичка
- 1 сладка чушка
- 1 глава броколи
- 1 глава лук
- 150 грама кашкавал
- 200 милилитра готварска сметана
- 1 яйце
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Изпържете до полуготовност в олио нарязания лук. Чушката, тиквичката и кашкавала нарежете на едри кубчета, а броколите разделете на съцветия (ако са много едри, разрежете на две или няколко части).
Смесете всички зеленчуци в дълбок съд, добавете лука и разбъркайте.
Яйцето разбийте и го смесете със сметаната, подсолете на вкус, ако желаете, но не забравяте, че кашкавалът е солен.
Залейте продуктите с получената комбинация и изпечете във фурната за около 50 минути.
Температурата да не бъде висока.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: apelcinchik.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GARDEN МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30
УРЕД ЗА ВАРЕНЕ НА ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 2.2 л
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
СУОНСЪН ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА ЖИВОТ таблетки * 300
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Приложете рецепта с мая за подхранване на всички зеленчуци в градината
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Вижте как и къде растат плодовете и зеленчуците, преди да бъдат откъснати
- Кои храни могат да съхранят младостта?
- Как са изглеждали плодовете и зеленчуците в миналото
- Зеленчуково соте с чесън на фурна
Коментари към Зеленчуци със сметаново-яйчена заливка на фурна