Зеленчуково плато с пушена сьомга, сос фрайче и варени яйца

Декорирайте дървена дъска с богато предястие от сьомга, яйца, кисели краставички и зеленчуци за вашия празник. Използвайте разнообразни сортове домати с различни цветове за още по-красива презентация. Чувствайте се свободни да добавите допълнителни зеленчуци и продукти по желание.
Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша крем фрайче (скир* или кисело мляко)
- мариновани зеленчуци (краставички, моркови, цвекло, зелен боб и други)
- 170 грама пушена сьомга
- 8 крекера (пълнозърнести и ръжени)
- 1/2 краставица, нарязана на тънки кръгчета
- 2 домата, нарязани на тънки кръгчета (розов и жълт)
- 3 варени яйца, разрязани наполовина
- 3 супени лъжици каперси
- резени лимон
- морска сол и млян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
*Скирът е исландки обезмаслен млечен продукт с високо съдържание на белтъци. Продава се в големите вериги магазини. Може да бъде заменен с обикновено кисело мляко.
Сложете в малка купичка крема фрайче или скира и поставете върху голямата дървена дъска. Аранжирайте върху платото киселите краставички, сьомгата, ръжените крекери, краставицата, доматите, варените яйца, каперсите и лимоновите резени. Овкусете яйцата с морска сол и черен пипер. Сервирайте зеленчуковото плато.
Да ви е вкусно!
eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Намалете солта и захарта, за да се засилят възприятията ви за останалите вкусове
- Да нахраним очите си - препоръки за остро зрение
- Сом на фурна със зеленчуци
- Как да приготвяме и съхраняваме прясно изцедени сокове
- Цветна салата с риба тон
Коментари към Зеленчуково плато с пушена сьомга, сос фрайче и варени яйца