Захаросани джинджифилови трюфели
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша сметана за разбиване
- 1 настърган корен джинджифил
- 300 грама натрошен натурален шоколад
- 20 грама меко масло
- 3 супени лъжици кристална захар
- 20 грама захаросан джинджифил
- 20 грама натурално какао
Необходими продукти:
Сложете шоколада в купа, а в друг съд загрейте сметаната, заедно с джинджифила. Изключете котлона и покрийте с капак за 5 минути. Върнете обратно сместа и загрейте отново докато заври.
Прибавете шоколада и маслото. Разбъркайте докато сместа се хомогенизира и охладете. Смелете джинджифила в блендер, добавете кристалната захар и разбийте.
Изсипете сместа в купа, оформете шоколадови топченца и ги оваляйте в какаото и кристалите. Подредете в бонбониера и поднесете.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.anediblemosaic.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Трюфели с дулсе де лече
- Орехови трюфели със сушени плодове и коняк
- Шоколадови трюфели с джин и тоник
- Шоколадови чийзкейк трюфели
- Трюфели от бял шоколад
- Предотвратете появата на сърдечно-съдови заболявания с шоколадови трюфели
- Трюфели с вкус и аромат на рози
- Шоколадови трюфели с брашно от елда и сушени сини сливи
- Шоколадови бонбони с лешници
- Лимонови трюфели с бял шоколад и кокос
Коментари към Захаросани джинджифилови трюфели