Запечени червени чушки със сирена
Необходими продукти:
няколко сурови червени чушки
кашкавал на вкус
няколко лъжици топено сирене
малко моцарела
настърган кашкавал
сол и черен пипер на вкус
Точните количества определете според вкусовите си предпочитания и желания брой порции от готовото ястие.
Начин на приготвяне:
Нарежете чушките на парчета, преди това почистете опашките и семената.
Сложете зеленчуците в тава, върху тях сирената и кашкавала. Поставете ястието да се запече във фурната при температура от 180 градуса в продължение на около 20-30 минути.
Когато придобие апетитен златист цвят, извадете.
Поднесете го горещо с препечен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Сладка червена чушка
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- 9 интересни факта за чушките камба
- Сладко от люти чушки
- Хрупкави чушки Халапеньо с крема сирене
Коментари към Запечени червени чушки със сирена