Запечени гъби с яйца и кашкавал

Необходими продукти:
200 грама пресни гъби
4 твърдо сварени яйца
3 супени лъжици настърган кашкавал
2 глави стар лук
1 супена лъжица растително олио
смлян черен пипер и сол на вкус
зелен лук за украса
Начин на приготвяне:
Обелете стария лук, нарежете на полукръгчета, гъбите - на малки парчета и изпържете заедно в малко олио за около 4 минути.
Изсипете в подходяща стъклена форма, подправете със сол и смлян черен пипер.
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и нарежете на кръгчета. Подредете върху гъбената основа, поръсете с настърган кашкавал и запечете ястието в загрята фурна за около 5 минути.
Преди да поднесете, поръсете с нарязан зелен лук.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
ВЕГАВЕРО БИО МАЙТАКЕ ЕКСТРАКТ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Обикновена смръчкула
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Ядливите гъби също могат да бъдат опасни за здравето
- Запеканка от тиквички с лук и кашкавал
- Сос от крема сирене с гъби и спанак
- Запеканка от тиквички с яйца и топено сирене
- Лъжлива пънчушка, Отровна пънчушка, Горчива пънчушка
- Зеленчукова запеканка с извара
- Редовната консумация на гъби понижава риска от рак на простатата
- Фунготерапия
Коментари към Запечени гъби с яйца и кашкавал