Задушени гъби, запечени с картофи в сметана

Необходими продукти:
- 12 картофа
- 500 милилитра сметана (може течна, може и заквасена)
- 400 грама гъби (каквито предпочитате)
- 1 глава стар лук
- 2 моркова
- 2 супени лъжици зехтин
- сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Сварете картофите, които преди това трябва да обелите и нарежете на малки кубчета. Прехвърлете в тава.
Запържете лука, добавете гъбите и приготвяйте до златисто. Тогава изсипете настърганите моркови и задушавайте до тяхното омекване.
Накрая налейте готварската сметана, разбъркайте и изчакайте сместа да кипне. Когато това стане, залейте картофите и поставете съда във фурната (180 градуса) за 15 минути.
Да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Кичуреста пънчушка, Летен меден агарик
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Отровна галерина
- Сладък картоф
- Обикновена смръчкула
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
Коментари към Задушени гъби, запечени с картофи в сметана