Замразени боровинки, покрити с кисело мляко
Необходими продукти:
- 1 чаша боровинки
- 1/2 чаша кисело мляко
- няколко клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Разстелете лист пергаментова хартия за печене.
Забучете всяка боровинка с клечка за зъб и потопете в киселото мляко.
Поставете на разстояние една от друга боровинките върху пергаментовата хартия. Премахнете клечките за зъби.
Замразете за около 1 час. Консумирайте веднага или съхранете в затворен херметичен съд във фризера.
Да ви е сладко!
Източник:
liveeatlearn.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ДОБРА ПАМЕТ * 20 бр. БИОПРОГРАМА
КОРФ МИА ИЗМИВАЩА ГЕЛ - МАСКА ЗА ЛИЦЕ 100 мл
ДЮКРЕ АНАКАПС ЕКСПЕРТ ПРОТИВ ХРОНИЧЕН КОСОПАД капсули * 30
СУОНСЪН ПУРПУРНИ АНТИОКСИДАНТИ КОМПЛЕКС ОТ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули 400 мг * 60 SWR071
ПРОМОТИСИЛИН КЛИЙНС МИНЕРАЛНА ПРОГРАМА NATURE`S WAY
Безплатна доставка за България! ПРОМОЧАЙ ФИЛТЪР АЛПИНИСТ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- За какво е полезна синята боровинка
- Боровинка червена, Кокази, Кокоз, Суница, Червена брусница
- Направете си чудотворен чай от червена боровинка за щитовидната жлеза
- Лимонов кекс с пресни боровинки
- Боровинка черна, Бориче, Брусница
- Червена боровинка - ползи за здравето
- Плодов кейк с малини, къпини и боровинки
- Боровинка синя, Блатна боровинка
- Рецепти за домашно сладко от боровинки
- Боровинков кейк с лимон и рикота
Коментари към Замразени боровинки, покрити с кисело мляко