Замразени боровинки, покрити с кисело мляко
Необходими продукти:
- 1 чаша боровинки
- 1/2 чаша кисело мляко
- няколко клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Разстелете лист пергаментова хартия за печене.
Забучете всяка боровинка с клечка за зъб и потопете в киселото мляко.

Поставете на разстояние една от друга боровинките върху пергаментовата хартия. Премахнете клечките за зъби.

Замразете за около 1 час. Консумирайте веднага или съхранете в затворен херметичен съд във фризера.
Да ви е сладко!
Източник:
liveeatlearn.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР БОРОВИНКА И ВАНИЛИЯ * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
КАЛИВИТА ЗЕНТОНИК разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!ВИТАМИН A дъвчащи таблетки 1500 IU * 100 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
НУБРИЯ КОМПЛЕКС НОВА ФАЗА (МЕНОПАУЗА) таблетки * 30
БЛЪД ШУГАР капсули * 90 NATURE'S WAY
ЕКВИЛИБРА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРИО - ГЕЛ С АЛОЕ ВЕРА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Боровинка червена, Кокази, Кокоз, Суница, Червена брусница
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Боровинка синя, Блатна боровинка
- За какво е полезна синята боровинка
- Боровинка черна, Бориче, Брусница
- Сок от червена боровинка
- Рецепти за домашно сладко от боровинки
- Боровинково смути с нар и мандарини
- Боровинков кейк с лимон и рикота
Коментари към Замразени боровинки, покрити с кисело мляко