Плодов десерт с йогурт и мюсли
Необходими продукти:
200 грама мюсли
100 грама пресни плодове по избор (според сезона)
500 грама йогурт (може да използвате два различни вида или натурално кисело мляко и плодово)
Начин на приготвяне:
Изпечете мюслите в сух тиган, докато придобият характерен аромат.
Нарежете избраните плодове на малки парчета.
Вземете подходящи стъклени чаши или купички и в тях разпределете първо мюсли,
след това мляко (не разбърквайте)
и най-отгоре сложете от плодовете.
Може да повторите подредбата на слоевете в зависимост от големината и броя на съдовете, които използвате.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ С ЙОГУРТ 190 г
ХИП БИО ИНСТАНТНА КАША ПЛОДОВЕ С ЙОГУРТ 250 г 3311
НЕЙЧЪРС ФАЙНЕСТ МЮСЛИ АКТИВ СПОРТ 350 гр.
АГИВА КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ FRUIT SALAD ЙОГУРТ, РОЗОВА ВОДА И ШОКОЛАД + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
ВИКТОРИЯ БЮТИ МАСКА ЗА ЛИЦЕ С БОРОВИНКА И ЙОГУРТ 7 мл * 2
ХЕМПКИНГ НАТУРАЛЕН CBD ЙОГУРТ МУС ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Дюля
- Млечно смути със замразени плодове
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Ябълков сладкиш с грис
- Идеи за красиво и оригинално нарязване и аранжиране на плодовете - Втора част
- Японска дюля
- Защо да ядем мюсли
Коментари към Плодов десерт с йогурт и мюсли