Задушен бял боб с наденица и чесън

Необходими продукти:
400 грама консервиран бял боб
800 грама нарязани домати от консерва
3 счукани скилидки чесън
1 нарязана глава стар лук
500 грама наденица
2 супени лъжици зехтин
1/4 чаена чаша сос барбекю
1 супена лъжица кафява захар
пресен магданоз за поднасяне
Начин на приготвяне:
В половината от зехтина запържете наденицата за около 5 минути, докато се зачерви. Извадете в чиния.
В останалия зехтин изпържете лука и чесъна до омекване и прибавете към тях боба, доматите, барбекю соса и кафявата захар.
Върнете наденицата в съда и нека ястието се задушава в продължение на 25 минути.
Поднесете го поръсено с нарязан пресен магданоз.
Добър апетит!
Снимка: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Веган наденички
- Киноа с черен боб
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Кисело зеле с бели гъби и боб
- Прасенца от маслено тесто с пълнеж
- Гювеч със зеленчуци, наденица и вино
- Печени наденички с хляб и боровинки
- Пилешко с боб и босилек
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
Коментари към Задушен бял боб с наденица и чесън