Задушен бял боб с наденица и чесън
Необходими продукти:
400 грама консервиран бял боб
800 грама нарязани домати от консерва
3 счукани скилидки чесън
1 нарязана глава стар лук
500 грама наденица
2 супени лъжици зехтин
1/4 чаена чаша сос барбекю
1 супена лъжица кафява захар
пресен магданоз за поднасяне
Начин на приготвяне:
В половината от зехтина запържете наденицата за около 5 минути, докато се зачерви. Извадете в чиния.
В останалия зехтин изпържете лука и чесъна до омекване и прибавете към тях боба, доматите, барбекю соса и кафявата захар.
Върнете наденицата в съда и нека ястието се задушава в продължение на 25 минути.
Поднесете го поръсено с нарязан пресен магданоз.
Добър апетит!
Снимка: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Рецепти за домашен бахур
- Боб с наденица и кисело зеле
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Наденички с гъби и лук
- Бобови култури
- Боб с пилешко месо
- Запечен боб с наденица и чесън
- Печен боб с лук
Коментари към Задушен бял боб с наденица и чесън