Задушени броколи с ориз в масло

Необходими продукти:
1 чаена чаша ориз
2 чаени чаши вода или вода
1/2 килограм броколи (пресни или замразени)
1 глава лук
50 грама масло (по желание)
олио за пържене
сол и смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност в подсолена вода или бульон.
През това време нарежете лука и го изпържете в олио до омекване.
След това прибавете към него броколите.
Ако използвате пресни броколи, предварително ги сварете.
Подправете зеленчуците на вкус и нека се задушават до готовност. Тогава смесете със сварения ориз и прибавете масло, ако желаете.
Вече може да поднесете.
Добър апетит!
Снимки: recipe.org.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ИМУНО ФОРТ сироп 125 мл
БРЕСТ МАТЕ таблетки * 120 MUSHROOM WISDOM
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
НУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС БРОКО МАКС капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
- Салата от краставици с броколи, царевица и семена
- Сметанови броколи с гъби и пармезан
- Млечно смути с броколи, картофи и сирене чедър
- Броколи в хрупкава панировка
- Салата с прясно сирене и броколини
- Вижте как ефективно да почистите броколите от червеи
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пикантни спагети с кълнове от броколи
Коментари към Задушени броколи с ориз в масло