Задушена тиква с чесън и босилек
Необходими продукти:
- 500 грама тиква
- 3 скилидки чесън
- 3 супени лъжици зехтин
- 1/2 чили чушка
- босилек
- сол
Начин на приготвяне:
Обелете тиквата и я нарежете на средно големи кубчета, които сложете в кукър.
Смесете зехтина с намачкания чесън, сол на вкус, малко босилек и наситнената чили чушка. С този сос залейте тиквата и включете уреда на режим "Печене" за час.
Пикантното ястие може да поднесете като гарнитура или да си го хапнете с хрупкави крутони.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: sovkusom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
НАТУРАЛИКО ПРОСТАТ ХЕЛТ капсули * 60
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД ЗА МАЗЕН СКАЛП GR8 50 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВЕГИ ПРОТЕИН КОМПЛЕКС 500 г НЕОВКУСЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Диета с тиква за 12 дни
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Печена солена тиква
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Тиква, Кюрбисия
- Бисквити с тиква и шоколадови парченца
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
Коментари към Задушена тиква с чесън и босилек