Задушена тиква с чесън и босилек

Необходими продукти:
- 500 грама тиква
- 3 скилидки чесън
- 3 супени лъжици зехтин
- 1/2 чили чушка
- босилек
- сол
Начин на приготвяне:
Обелете тиквата и я нарежете на средно големи кубчета, които сложете в кукър.
Смесете зехтина с намачкания чесън, сол на вкус, малко босилек и наситнената чили чушка. С този сос залейте тиквата и включете уреда на режим "Печене" за час.
Пикантното ястие може да поднесете като гарнитура или да си го хапнете с хрупкави крутони.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: sovkusom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
ОСТРОВИТ ВЕГЕ ПРОТЕИН БЛЕНД 700 г
ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД ЗА МАЗЕН СКАЛП GR8 50 мл BIOTRICOLOGIA
НовРЕНЕ ФЮРТЕРЕР КЮРБИСИА ШАМПОАН 150 мл.
ПУЛСИН ПРОТЕИНОВ СУПЕРШЕЙК ЖИЗНЕНОСТ 300 г
АНДРОФИКС капсули 400 мг * 60 БИОТИКА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Сокът от тиква в борбата с килограмите
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Тиквен хляб със семена и овесени ядки
- Тиква, Кюрбисия
- Пюре от печена тиква с мед и орехи
Коментари към Задушена тиква с чесън и босилек