Задушена тиква с чесън и босилек

Необходими продукти:
- 500 грама тиква
- 3 скилидки чесън
- 3 супени лъжици зехтин
- 1/2 чили чушка
- босилек
- сол
Начин на приготвяне:
Обелете тиквата и я нарежете на средно големи кубчета, които сложете в кукър.
Смесете зехтина с намачкания чесън, сол на вкус, малко босилек и наситнената чили чушка. С този сос залейте тиквата и включете уреда на режим "Печене" за час.
Пикантното ястие може да поднесете като гарнитура или да си го хапнете с хрупкави крутони.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: sovkusom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД ПРИ МАЗНА КОСА 250 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Диета с тиква за 12 дни
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Тиквен сладкиш с грис и ябълки
- Сок от тиква
- Смути от сурова тиква с банан, ябълка, кефир и сусам
- Пълнени мини тикви
Коментари към Задушена тиква с чесън и босилек