Домашно парено тесто
Необходими продукти:
- 60 грама брашно
- 150 милилитра вода
- 50 грама масло
- 2 яйца
Начин на приготвяне:
Налейте 150 милилитра студено вода в малка тенджера, добавете 50 грама краве масло и поставете съда върху котлона. Бъркайте непрекъснато, докато маслото се разтопи напълно, след което изсипете брашното в течността и разбийте бързо.
Трябва да се получи топка тесто, която лесно се отлепя от стените на тенджерата. На този етап сложете яйцата и разбийте отново до еднородност.
Прочетете също "Седем съвета за идеално парено тесто"
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkusnodoma.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ FUNNY FACES 4 ЦВЯТА 116 г 6606020047
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ КУКИНГ ТАЙМ 8 ЦВЯТА 59 г 6606020048
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ ICE CREAM AND WAFFLES 6 ЦВЯТА 59 г 6606020049
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 16 ЦВЯТА 30 г 6606020050
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Тутманик
- Тесто за най-вкусните пици и мекици
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Индийски сиропиран десерт Джалеби
- Бърза закваска за хляб с кисело мляко и трици
- 10 интересни начина за оформяне на любимите ви тестени изделия
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Хрупкави домашни солети
Коментари към Домашно парено тесто