Домашни плодови бонбони с ядки

Необходими продукти:
- сушени плодове: сливи, смокини, фурми
- ядки: орехи или бадеми по избор
Начин на приготвяне:
Накиснете сушените плодове в продължение на 12-18 часа. Изхвърлете водата и ги измийте под течаща (ако плодовете са натурални и сушени на слънце, водата не
се изхвърля). Разбийте ги с помощта на блендер, докато се образува едра смес, от която оформете бонбони и ги оваляйте в брашно от орехите или бадемите.
Такова се приготвя като смелите ядките фино. Оваляйте втори път в ядковото брашно и приберете десерта в хладилника, за да стегне.
Рецептата и снимката са ни предоставени от Лечебен център Vita Rama.
Добър апетит и бъдете здрави!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
БОНБОНИ АЛПИ СЛИМБО ЛАКСАТИВ 60 г
КАРМОЛИС БОНБОНИ С ДЖИНДЖИФИЛ, МЕД И ВИТАМИН C 75 г
ДЖО ЕНД ДЖО НЕВРО СТОП пастили 80 г ПОРТОКАЛ
ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
БОНБОНИ АЛПИ С МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ 90 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Бонбони орео с шоколад
- Домашни шоколадови бонбони
- Карамелени медени бонбони
- Малинови бонбони с кокос
- Орехови бонбони с тахан и канела
- Направете си бонбони от мед, лимон, кокос и хималайска сол срещу запек
- Твърди карамелени бонбони
- Бонбони от моркови с банан и бисквити
- Сладки сусамови топчета
Коментари към Домашни плодови бонбони с ядки