Домашен шоколад за Великден
Необходими продукти:
- 200 грама тъмна шоколадова кувертюра
- 200 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама шоколадови бонбони
- 50 грама шоколадови яйчица
- 50 грама желирани бонбони или ядки по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколадовата кувертюра на водна баня и с помощта на шпатула я разнесете върху тава, покрита с лист пергаментна хартия.
Охладете слоя, разтопете белия шоколад и го разпределете върху кафявия. Украсете с бонбоните, яйчицата, желираните бонбонки или ядки. Охладете за час, разчупете и поднесете.
Да ви е сладичко!
Източник: scrummylane.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СВЕЩ ВЕЛИКДЕНСКО ЗАЙЧЕ IEP-140
НовСВЕЩ ВЕЛИКДЕНСКО АГНЕ OITA-90MM
НовАГИВА КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ FRUIT SALAD ЙОГУРТ, РОЗОВА ВОДА И ШОКОЛАД + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ И ШОКОЛАД 120 г
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ С ШОКОЛАД 120 мл
КАКАОВО БЛОКЧЕ КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Великден - традиции и обичаи
- Великденски курабии с амонячна сода и мас
- Рецепти за козунак в хлебопекарна
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Интересни техники за боядисване на великденски яйца
- Тънкости за приготвяне на сполучливи козунаци
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Студено мляко с шоколад
- Направете си поставки за яйца от ролки кухненска или тоалетна хартия
Коментари към Домашен шоколад за Великден