Домашен шоколад за Великден
Необходими продукти:
- 200 грама тъмна шоколадова кувертюра
- 200 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама шоколадови бонбони
- 50 грама шоколадови яйчица
- 50 грама желирани бонбони или ядки по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколадовата кувертюра на водна баня и с помощта на шпатула я разнесете върху тава, покрита с лист пергаментна хартия.
Охладете слоя, разтопете белия шоколад и го разпределете върху кафявия. Украсете с бонбоните, яйчицата, желираните бонбонки или ядки. Охладете за час, разчупете и поднесете.

Да ви е сладичко!
Източник: scrummylane.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛДА АРОМАТИЗАТОР ШОКОЛАД 100 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД КОЛАГЕНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 8000 мг на прах 225 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
СОУ СИМПЪЛ ПАРФЮМНО ОЛИО №28 ЧЕРЕН ШОКОЛАД И РОЗА 50 мл
ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Брауни с орехи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
Коментари към Домашен шоколад за Великден