Домашен шоколад за Великден
Необходими продукти:
- 200 грама тъмна шоколадова кувертюра
- 200 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама шоколадови бонбони
- 50 грама шоколадови яйчица
- 50 грама желирани бонбони или ядки по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколадовата кувертюра на водна баня и с помощта на шпатула я разнесете върху тава, покрита с лист пергаментна хартия.
Охладете слоя, разтопете белия шоколад и го разпределете върху кафявия. Украсете с бонбоните, яйчицата, желираните бонбонки или ядки. Охладете за час, разчупете и поднесете.
Да ви е сладичко!
Източник: scrummylane.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИАБЕТИЧЕН ШОКОЛАД ФИНЕС НАТУРАЛЕН 80 гр.
БИСПОЛ АУРА СВЕЩ В ЧАША ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА ШОКОЛАД И ПОРТОКАЛ snk80-340
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
НовИННОВА ФОНТАН ЗА ШОКОЛАД V0100955
ПЮР НУТРИШЪН БАР XL С ШОКОЛАД 80 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Ежедневната консумация на шоколад може да помогне за забавяне на когнитивния спад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Домашни шоколадови пуканки
Коментари към Домашен шоколад за Великден