Домашен шоколад за Великден

Необходими продукти:
- 200 грама тъмна шоколадова кувертюра
- 200 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама шоколадови бонбони
- 50 грама шоколадови яйчица
- 50 грама желирани бонбони или ядки по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколадовата кувертюра на водна баня и с помощта на шпатула я разнесете върху тава, покрита с лист пергаментна хартия.
Охладете слоя, разтопете белия шоколад и го разпределете върху кафявия. Украсете с бонбоните, яйчицата, желираните бонбонки или ядки. Охладете за час, разчупете и поднесете.
Да ви е сладичко!
Източник: scrummylane.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
АЛДА АРОМАТИЗАТОР ШОКОЛАД 100 мл
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С ВКУС НА ШОКОЛАД И БАНАН 300 г
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Шоколадови палачинки
- Великден - традиции и обичаи
- Вредната храна оказва значителен ефект върху здравето и поведението ни
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Шоколадово смути с фъстъчено масло и бадемово мляко
- Шоколадови дизайнерски обувки
- Лесен и вкусен домашен шоколад
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Шоколадови бисквити с глазура и сушени вишни
- Медена питка с шоколад
Коментари към Домашен шоколад за Великден