Домашен шоколад за Великден

Необходими продукти:
- 200 грама тъмна шоколадова кувертюра
- 200 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама шоколадови бонбони
- 50 грама шоколадови яйчица
- 50 грама желирани бонбони или ядки по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколадовата кувертюра на водна баня и с помощта на шпатула я разнесете върху тава, покрита с лист пергаментна хартия.
Охладете слоя, разтопете белия шоколад и го разпределете върху кафявия. Украсете с бонбоните, яйчицата, желираните бонбонки или ядки. Охладете за час, разчупете и поднесете.
Да ви е сладичко!
Източник: scrummylane.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 300 мг CBD 3% капки 10 мл
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовМУЛТИ ШОКО ЗА ВЪЗРАСТНИ блокчета * 20 НАТУРФАРМА
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 1500 мг CBD 15% капки 10 мл
Безплатна доставка за България!ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Домашен ликьор Бейлис
Коментари към Домашен шоколад за Великден