Домашен шоколад за Великден

Необходими продукти:
- 200 грама тъмна шоколадова кувертюра
- 200 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама шоколадови бонбони
- 50 грама шоколадови яйчица
- 50 грама желирани бонбони или ядки по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколадовата кувертюра на водна баня и с помощта на шпатула я разнесете върху тава, покрита с лист пергаментна хартия.
Охладете слоя, разтопете белия шоколад и го разпределете върху кафявия. Украсете с бонбоните, яйчицата, желираните бонбонки или ядки. Охладете за час, разчупете и поднесете.
Да ви е сладичко!
Източник: scrummylane.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ПУДИНГ 600 гр.
НЕЙЧЪРС ЕЙД КОЛАГЕНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 8000 мг на прах 225 г
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН РОЗОВА ВОДА, ЙОГУРТ И ШОКОЛАД NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
ОРГАНИК ШОП СКРАБ ЗА ТЯЛО БЕЛГИЙСКИ ШОКОЛАД 250 мл
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!СОУ СИМПЪЛ ПАРФЮМНО ОЛИО №28 ЧЕРЕН ШОКОЛАД И РОЗА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Лесен домашен сладолед с лайм, мента и шоколад
- Брауни с шоколад и ягоди
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Десерт от печени банани с бисквити, шоколад и сладолед
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадов сос с ром
- Хората, болни от рак, трябва да избягват шоколада
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
Коментари към Домашен шоколад за Великден