Великденски шоколадов коктейл с вишнев настой

Необходими продукти:
45 милилитра ликьор Крем де какао
30 милилитра водка
30 милилитра шоколадов сироп
1 чаена лъжица вишнев настой
3 - 4 кубчета лед
Начин на приготвяне:
Сложете кубчетата лед в шейкър. След това налейте ликьора и водката, затворете и разбийте.
Прецедете напитката в стъклена чаша и добавете още няколко кубчета лед.
Накрая сложете слой шоколадов сироп и налейте вишневия настой.
Вече може да се насладите на коктейла.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВА АПТЕКА БИЛКОВ ЧАЙ ЗА БЪБРЕЦИ ПО РЕЦЕПТА НА ПРОФ. ЛАМБРЕВ филтър * 20
ПРОСТАМЕНД капсули 600 мг * 30
СУОНСЪН КУРКУМА, БОСВЕЛИЯ И ВИШНА ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 60
ПРОМОБИОХЕРБА ВИШНА капсули 450 мг * 100
НЕЙЧЪРС ЕЙД ВИШНА МОНТМОРЕНСИ капсули 500 мг * 60
УРОФИТ таблетки * 120 ТОШКОВ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Тъмният шоколад успокоява кашлицата
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Вишна - лечебни ползи и противопоказания
- Без какво не могат жените?
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Еспресо тоник
Коментари към Великденски шоколадов коктейл с вишнев настой