Великденски шоколадов коктейл с вишнев настой

Необходими продукти:
45 милилитра ликьор Крем де какао
30 милилитра водка
30 милилитра шоколадов сироп
1 чаена лъжица вишнев настой
3 - 4 кубчета лед
Начин на приготвяне:
Сложете кубчетата лед в шейкър. След това налейте ликьора и водката, затворете и разбийте.
Прецедете напитката в стъклена чаша и добавете още няколко кубчета лед.
Накрая сложете слой шоколадов сироп и налейте вишневия настой.
Вече може да се насладите на коктейла.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВА СМЕС №3 200 г ЗДРАВНИЦА
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ АРОМАТНИ СОЛИ ЗА ВАНА С ВИШНА И ФРЕНСКО ГРОЗДЕ 600 гр.
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ 50 мл
НовБИЛКОВА АПТЕКА БИЛКОВ ЧАЙ ЗА БЪБРЕЦИ ПО РЕЦЕПТА НА ПРОФ. ЛАМБРЕВ филтър * 20
КИСЕЛА ЧЕРЕША капсули 1200 мг * 90 NATURE'S WAY
УРОФИТ таблетки * 120 ТОШКОВ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Японска вишна, Сакура
- Великденски курабийки със стафиди и канела
- Вишна
- Зелено ябълково мартини със захарен сироп
- Пет страхотни идеи за саморъчно изработена декорация на Великден
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Великденски курабии с амонячна сода и мас
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
Коментари към Великденски шоколадов коктейл с вишнев настой