Великденски шоколадов коктейл с вишнев настой
Необходими продукти:
45 милилитра ликьор Крем де какао
30 милилитра водка
30 милилитра шоколадов сироп
1 чаена лъжица вишнев настой
3 - 4 кубчета лед
Начин на приготвяне:
Сложете кубчетата лед в шейкър. След това налейте ликьора и водката, затворете и разбийте.
Прецедете напитката в стъклена чаша и добавете още няколко кубчета лед.
Накрая сложете слой шоколадов сироп и налейте вишневия настой.
Вече може да се насладите на коктейла.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СВЕЩ ВЕЛИКДЕНСКО ЗАЙЧЕ IEP-140
НовСВЕЩ ВЕЛИКДЕНСКО АГНЕ OITA-90MM
НовБИОТЕЧ СЛИЙП капсули * 60
БИЛКОВА АПТЕКА БИЛКОВ ЧАЙ ЗА БЪБРЕЦИ ПО РЕЦЕПТА НА ПРОФ. ЛАМБРЕВ филтър * 20
КОЛАГЕН ФОРТЕ - ОБОГАТЕН СВИНСКИ КОЛАГЕН 180 гр. ЗДРАВНИЦА
БИЛКОВА СМЕС №3 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Японска вишна, Сакура
- Великден - традиции и обичаи
- Великденски курабии с амонячна сода и мас
- Рецепти за козунак в хлебопекарна
- Вишна - лечебни ползи и противопоказания
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Интересни техники за боядисване на великденски яйца
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
Коментари към Великденски шоколадов коктейл с вишнев настой