Домашен крем фрайче

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша сметана за разбиване
- 2 супени лъжици мътеница
Начин на приготвяне:
Комбинирайте двата продукта в стъклен буркан и покрийте с кърпа или мрежа. Оставете на стайна температура (до 30 градуса) от 8 до 24 часа, докато кремът се сгъсти.
Разбъркайте след това и приберете хладилник, може да използвате крема до 10 дни след приготвянето му.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС БАДЕМОВ КРЕМ 300 гр.
ОСТРОВИТ ЛЕШНИКОВ КРЕМ 400 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
ESN ПРОТЕИНОВ КРЕМ ЛЕШНИК 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Маслен крем с орехи и прясно мляко
- Домашен маршмелоу крем
- Еклери с маслен крем
- Кроасани с крем тирамису и домашно маскарпоне
- Мини еклери с маслен крем, шоколадова глазура и орехи
- Орехов крем за торта с кондензирано мляко
- Бисквитени пастички с крема сирене (без печене)
- "Сиренов" крем от тофу и кашу
- Крем за сладкиши и торти
Коментари към Домашен крем фрайче