Домашен крем фрайче
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша сметана за разбиване
- 2 супени лъжици мътеница
Начин на приготвяне:
Комбинирайте двата продукта в стъклен буркан и покрийте с кърпа или мрежа. Оставете на стайна температура (до 30 градуса) от 8 до 24 часа, докато кремът се сгъсти.
Разбъркайте след това и приберете хладилник, може да използвате крема до 10 дни след приготвянето му.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
ОЛ НУТРИШЪН БАДЕМОВ КРЕМ CRUNCHY 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН БАДЕМОВ КРЕМ SMOOTH 500 г
ОЛ НУТРИШЪН БАДЕМОВ КРЕМ SMOOTH 1 кг
ESN ПРОТЕИНОВ КРЕМ ЛЕШНИК 200 г
АМИКС МР. ПОПЪРС БАДЕМОВ КРЕМ 300 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Домашен маршмелоу крем
- Италиански пурички каноли Сицилиани с крем от маскарпоне, рикота и шоколад
- Маслен крем с орехи и прясно мляко
- Крем за сладкиши и торти
- Орехов крем за торта с кондензирано мляко
- Чеснова крем супа с хрупкава франзела и маслини
- Еклери с маслен крем
- Ирландски чийзкейк с Бейлис и шоколад
- Сметанов крем с кафе
Коментари към Домашен крем фрайче