Начало Хранене Рецепти Супи От морски продукти и риба Доматена супа със сьомга и маслини

Доматена супа със сьомга и маслини

Доматена супа със сьомга и маслини - изображение

Необходими продукти:

  • 200 милилитра рибен бульон или вода
  • 800 грама консервирани домати в собствен сок (нарязани)
  • 700 грама розова сьомга, консервирана в собствен сос
  • 2 средно големи глави лук
  • 2 скилидки чесън
  • 400 грама маслини
  • 1 малка връзка магданоз
  • краве масло
  • черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

Обелете и наситнете скилидките чесън и главите лук, изпържете ги в тенджера с дебело дъно в малко количество нагорещена мазнина.

След 5 минути налейте рибения бульон (може да използвате обикновена вода), изсипете и доматите заедно със сока и варете всичко на силен огън в продължение на 10 минути.

Накрая добавете сьомгата със сока й от консервата, маслините, гответе супата още 2 минути.

Преди да поднесете, поръсете порциите с нарязан свеж магданоз и прясно смлян черен пипер.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноХранене при...