Домашни бадемови слепени бисквити без захар

Необходими продукти:
- 3/4 чаени чаши брашно от бадеми
- 1/3 чаена чаша какао
- 1/3 чаена чаша подсладител на кристали
- 2 супени лъжици кокосово брашно
- 1 чаена лъжица сол
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 1/3 чаена чаша олио
- 1 яйце размер XL
- 1 чаена лъжица екстракт от ванилия
за пълнежа:
- 125 грама меко масло
- 3/4 чаена чаша подсладител - прахообразен
- 1 чаена лъжица екстракт от ванилия
- щипка хималайска или морска сол
Начин на приготвяне:
Смесете бадемовото брашно с какаото, подсладителя, кокосовото брашно, солта и бакпулвера. Добавете яйцето, олиото, ванилията и размесете добре.
Увийте във фолио и приберете в хладилник за 2 часа.
Включете фурната да се загрява и застелете с хартия тава за бисквити.
Поръсете кухненския плот с какао и разточете тестото с дебелина около 6-7 милиметра. Отрежете малки кръгчета - около 4 сантиметра в диаметър.
Подредете ги в тавата и ги печете за 15-16 минути.
Охладете.
От маслото, подсладителя, ванилията и щипка сол направете гладък крем.
Изстиналите бисквитки намажете и слепете.
Да ви е вкусно!
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Канелени бисквити без захар с овесени ядки
- Овесени бисквити с парченца шоколад
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
- Бадемови сладки без брашно
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Бисквитки с коприва и цитрусови корички
- Овесени бисквити с ядки, сушени плодове и мед
Коментари към Домашни бадемови слепени бисквити без захар