Двойно шоколадово брауни с хрупкава коричка

Необходими продукти:
- 200 грама масло
- 200 грама черен шоколад, нарязан
- 1 супена лъжица какао на прах
- 200 грама захар
- 4 яйца
- 1/2 чаена лъжичка екстракт от ванилия
- 100 грама брашно
- 1/4 чаена лъжичка сол
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 200 градуса и покрийте дъното и стените на правоъгълна форма с хартия за печене.
- Разтопете маслото и шоколада в тенджера на слаб огън, като бъркате непрекъснато с дървена лъжица до образуването на гладък крем.
- В средно голяма купа разбийте яйцата със захарта, докато захарта се разтвори.
- Добавете ваниловия екстракт, шоколадовата смес, брашното, какаото и солта. Разбъркайте до гладко тесто.
- Изсипете го в подготвената форма и печете около 25-30 минути или докато клечка за зъби излезе чиста от центъра на сладкиша.
- Оставете двойно шоколадовото брауни да се охлади напълно, преди да го нарежете и поднесете.
Да ви е сладко!
Снимки: eatwell101.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД 300 г
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Мъфини със заквасена сметана, ягоди и шоколад
Коментари към Двойно шоколадово брауни с хрупкава коричка