Дантелени бисквити с бадем
Необходими продукти:
- 2 супени лъжици масло
- по 1/4 чаена чаша бяла захар, кафява и царевичен сироп
- 1/4 чаена чаша брашно
- 1/2 чаена чаша натрошени бадеми
Начин на приготвяне:
Стоплете двата вида захар, сиропа и маслото. Загрейте, докато захарните кристалчета се разтопят. Когато се получи еднородна консистенция, свалете от котлона, добавете брашното и ядките.
Разбъркайте и направете малки купчинки с по една лъжица от сместа в тава, застлана с пекарска хартия. Оставете поне 8-9 сантиметра между купчинките и изпечете за 6-8 минути на 180 градуса (предварително стоплете фурната).
Охладете и след това отлепете внимателно от хартията.
Източник:
realsimple.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Овесени бисквитки с мед и кокос
- Шоколадови бисквити с глазура и сушени вишни
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Здравословен спаначен снакс
- Хрупкави тънки шоколадови бисквитки
- Меденки със стафиди и ликьор
- Сладки със слепени бисквити
- Маслени бисквити с жълтък
- Бисквитени таралежчета
Коментари към Дантелени бисквити с бадем