Дантелени бисквити с бадем
Необходими продукти:
- 2 супени лъжици масло
- по 1/4 чаена чаша бяла захар, кафява и царевичен сироп
- 1/4 чаена чаша брашно
- 1/2 чаена чаша натрошени бадеми
Начин на приготвяне:
Стоплете двата вида захар, сиропа и маслото. Загрейте, докато захарните кристалчета се разтопят. Когато се получи еднородна консистенция, свалете от котлона, добавете брашното и ядките.
Разбъркайте и направете малки купчинки с по една лъжица от сместа в тава, застлана с пекарска хартия. Оставете поне 8-9 сантиметра между купчинките и изпечете за 6-8 минути на 180 градуса (предварително стоплете фурната).
Охладете и след това отлепете внимателно от хартията.
Източник:
realsimple.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Коледни сладки с канела, масло и ядки
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Овесени бисквити с ядки, сушени плодове и мед
- Канелени сладки с мед
- Бисквити с тиква и шоколадови парченца
- Канелени бисквити без захар с овесени ядки
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
Коментари към Дантелени бисквити с бадем