Гъби по полски
Необходими продукти:
250 грама гъби
1 глава лук
3 с. л. гъста сметана
4 яйца
подправки по ваш избор
магданоз
олио
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите на малки парченца, задушете ги в олио. Добавете ситно нарязания лук и пържете, докато той не омекне. След това сложете сметаната, разбъркайте, изчакайте да заври и посолете.
В отделен съд разбийте яйцата, посолете ги, подправете с каквото предпочитате и добавете магданоза (нарязан на ситно).
Залейте гъбите с яйцата и оставете да се запекат във фурната.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Ливадна виолетка
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Полската сърнела
- Ливаден пачи крак
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Мариновани гъби (без предварително варене)
- Кафяво - червена миризливка
- Полска печурка, Червенушка
Коментари към Гъби по полски