Гъбени тефтели с лук

Необходими продукти:
500 грама гъби
5 картофа
2 яйца
1 глава лук
1/2 чаена чаша прясно мляко
50 грама масло
2 супени лъжици галета
смлян черен пипер
сол
копър или магданоз
Начин на приготвяне:
Смесете галетата с прясното мляко, нарежете лука на ситно и го изпържете в маслото. Сварете гъбите и обелените картофи в подсолена вода, смелете ги веднага, добавете суровите яйца, накиснатата галета, лука, черен пипер, сол и разбъркайте старателно.
От получената смес оформете тефтели. Запържете ги леко в мазнина, прибавете прясното мляко, което е останало след накисване на галетата и задушете за 5 - 7 минути.
Поръсете ястието с нарязани зелени подправки по ваш избор и поднесете.
Добър апетит!
Коментари към Гъбени тефтели с лук