Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Гъбена пица с чесън и песто

Гъбена пица с чесън и песто

Гъбена пица с чесън и песто - изображение

Необходими продукти:

  • 1 супена лъжица зехтин
  • 1 скилидка чесън (цяла)
  • 200 грама гъби, нарязани
  • 130 грама песто
  • 4 готови блата за пица
  • 75 грама сушени домати в мазнина (отцедени и нарязани)
  • 100 грама козе сирене, натрошено

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на максимална температура.

В зехтина изпържете чесъна, гъбите и подправете на вкус. След като гъбите станат златисти свалете от котлона и изхвърлете скилидката чесън.

Намажете с пестото всички блатове за пица, отгоре разпределете гъбите, доматите и козето сирене.

Печете за 8-10 минути, докато сиренето започне да се разтапя и покафенява по краищата, а блатът стане хрупкав.

Нарежете и сервирайте.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноСнимкиНовиниСъставкиДиетиБотаникаПсихологияПроизводителиАлт. медицинаКлинични пътекиИстория