Горещ шоколад с ликьор Калуа

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши неподсладено кокосово мляко
- 2 супени лъжици ликьор Калуа
- 2 супени лъжици захар
- 2 супени лъжици неподсладено какао
- щипка канела
За гарниране:
- бита сметана за гарниране
- канела
Начин на приготвяне:
- Загрейте кокосовото мляко в малка тенджера, докато заври.
- Добавете захарта и какаото и бъркайте, докато се разтворят напълно.
- Отстранете тенджерата от котлона и прибавете ликьора. Разбъркайте.
- Поръсете с канелата и отново разбъркайте.
- Разпределете горещия шоколад в две чаши.
- Гарнирайте с бита сметана, поръсете с канела и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
АПТАМИЛ 1 ПРОНУТРА 800 г
ХИП ПРЕХОДНО МЛЯКО КОМБИОТИК HA 2 350 г
НАН - 3 12+ месеца 400 г НЕСТЛЕ
МАТИСЪН КЕФИР (ЛИОФИЛИЗИРАН) 130 мг капсули * 60
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Кобилешко мляко – хранителен състав и ползи за здравето
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Мляко от тиквени семки – хранителен състав и ползи за здравето
- Какаово дърво
Коментари към Горещ шоколад с ликьор Калуа