Горещ шоколад с ликьор Калуа

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши неподсладено кокосово мляко
- 2 супени лъжици ликьор Калуа
- 2 супени лъжици захар
- 2 супени лъжици неподсладено какао
- щипка канела
За гарниране:
- бита сметана за гарниране
- канела
Начин на приготвяне:
- Загрейте кокосовото мляко в малка тенджера, докато заври.
- Добавете захарта и какаото и бъркайте, докато се разтворят напълно.
- Отстранете тенджерата от котлона и прибавете ликьора. Разбъркайте.
- Поръсете с канелата и отново разбъркайте.
- Разпределете горещия шоколад в две чаши.
- Гарнирайте с бита сметана, поръсете с канела и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
АПТАМИЛ ADC 400 г
НОВАЛАК 3 1-3 години 400 г
МАТИСЪН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН SPORT ВКУС ВАНИЛИЯ прах 450 г
АПТАМИЛ 3 ПРОНУТРА 800 г
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Какаово дърво
- Хлебен пудинг
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Откритие на лечебните бактерии и свойства на киселото мляко през 1905 година, 1 част
- Студено мляко с шоколад
- Направете си хидратираща маска за коса от кисело мляко и кокосово масло
- Против пърхот мажете скалпа си с кисело мляко
Коментари към Горещ шоколад с ликьор Калуа