Горещ шоколад с ликьор Калуа
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши неподсладено кокосово мляко
- 2 супени лъжици ликьор Калуа
- 2 супени лъжици захар
- 2 супени лъжици неподсладено какао
- щипка канела
За гарниране:
- бита сметана за гарниране
- канела
Начин на приготвяне:
- Загрейте кокосовото мляко в малка тенджера, докато заври.
- Добавете захарта и какаото и бъркайте, докато се разтворят напълно.
- Отстранете тенджерата от котлона и прибавете ликьора. Разбъркайте.
- Поръсете с канелата и отново разбъркайте.
- Разпределете горещия шоколад в две чаши.
- Гарнирайте с бита сметана, поръсете с канела и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АПТАМИЛ 4 ПРОНУТРА 400 г
ЕЛФА ФАРМ О`ХЕРБАЛ БАЛСАМ ЗА СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА С ЕКСТРАКТ ОТ ЛЕН 500 мл
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ЗЛАТНО МЛЯКО прах 270 гр.
ХИП КОМБИОТИК 4 12+ месеца 500 г
ЗОЯ БИО ЗЛАТНО МЛЯКО прах 125 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Какаово дърво
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Мляко от тиквени семки – хранителен състав и ползи за здравето
- Вредна ли е лактозата?
Коментари към Горещ шоколад с ликьор Калуа