Горещ шоколад с ликьор Калуа
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши неподсладено кокосово мляко
- 2 супени лъжици ликьор Калуа
- 2 супени лъжици захар
- 2 супени лъжици неподсладено какао
- щипка канела
За гарниране:
- бита сметана за гарниране
- канела
Начин на приготвяне:
- Загрейте кокосовото мляко в малка тенджера, докато заври.
- Добавете захарта и какаото и бъркайте, докато се разтворят напълно.
- Отстранете тенджерата от котлона и прибавете ликьора. Разбъркайте.
- Поръсете с канелата и отново разбъркайте.
- Разпределете горещия шоколад в две чаши.
- Гарнирайте с бита сметана, поръсете с канела и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС БИГ МИЛК АМИНО таблетки * 250
ХИП КОМБИОТИК 3 500 г
НАН A.R. - НЕСТЛЕ 400 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И КАРТОФИ С ОРИЗ И МЛЯКО 190 г
ФРИЗОЛАК ПРЕМАТЮР 400 г
ЛАКТАНА БИО ПРЕХОДНО КОЗЕ МЛЯКО 2 6+ месеца 400 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Диета с млечни и киселомлечни продукти (Бяла диета)
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Вредна ли е лактозата?
- Какаово дърво
Коментари към Горещ шоколад с ликьор Калуа