Голяма палачинка с бекон и горчица, запечена на фурна

Вместо да губите време да приготвяте много палачинки за всеки от семейството, може да направите една, която да не изисква цялото ви внимание, така че е подходяща и за закуска през забързаната седмица. Ето как да си приготвите тази палачинка на фурна.
Необходими продукти:
- 4 тънки резена бекон
- 1/2 чаена чаша настърган кашкавал
- 3 яйца
- 1/2 чаена чаша брашно
- 1/2 чаена чаша прясно мляко
- 1 1/2 чаени лъжици горчица
- 1/4 чаена лъжица сол
- 1/4 чаена лъжица черен пипер
- 3 супени лъжици масло
- магданоз и див лук, ситно нарязани
Начин на приготвяне:
Загрейте 20 сантиметров тиган на котлона.
Нарежете бекона и го изпържете в горещия тиган, докато стане хрупкав. Отцедете го от мазнината върху хартия.
Включете фурната на 220 градуса.
Разбийте яйцата, добавете брашното, млякото, горчицата, сол и пипер. Прибавете бекона и разбъркайте.
Сложете маслото в тигана и го изчакайте да се разтопи. Изсипете тестото, поръсете с кашкавал и изпечете във фурната, докато се стегне палачинката.
Поръсете с магданоз и сервирайте палачинката топла.
От количеството се получават две големи порции или три по-малки.
thespruceeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Палачинките на баба
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Солени палачинки с лапад, сирене и копър
- Палачинки от коприва с прясно мляко
- Рецепти за палачинки с царевично брашно
- Мини палачинки с домашно ягодово сладко
- Спаначени палачинки с месна плънка
- Креп Сюзет - френски десерт от палачинки фламбе с портокалово-конячен сос
- Палачинки със суроватка вместо мляко
Коментари към Голяма палачинка с бекон и горчица, запечена на фурна