Гаспачо с круши

Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша галета
- 2 чаена чаши нарязани круши
- 1 супена лъжица лимонов сок
- 1/3 чаена чаша смлени бадеми
- 3 скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжичка сол
- 1/4 чаена чаша зехтин
- 1 супена лъжица оцет
- 1/2 чаена лъжичка анасон на зърна
- няколко чери домати за гарниране
- листенца пресен босилек
Начин на приготвяне:
Сложете галетата в кана и налейте 1/2 чаена чаша вода. Прецедете и оставете настрана. Сложете крушите в блендер, добавете лимоновия сок, галетата, бадемите, чесъна и солта.
Разбийте до хомогенност, добавете зехтина, оцета и анасона. Разбийте още веднъж и прибавете още малко вода, за да разредите сместа.
Охладете гаспачото, разсипете в чашки или купички, украсете с чери домати и пресни листенца босилек.
Поднесете и се охладете, наздраве!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ ОТ ЦВЕКЛО С ДЖИНДЖИФИЛ КАКАО 160 г
ЕФЕКОЛ ФИБРИ саше * 14
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ГРЕЙС КОЛ БУТИК СПРЕЙ - МИСТ ЗА ТЯЛО И КОСА НЕРОЛИ, КРУША И ХЕДИХИУМ 250 мл
ПРОМОЕМПЕР ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА CHIFON BELLE 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Давайте на бебето неподсладен чай от анасон при колики и газове
- Коприва
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Как и защо да си направим вода с електролити
- Състав и полезни свойства на крушата
- Круша кактус
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Брекина
- Бедреница, Каменоломков анасон, Див анасон, Горски анасон
- Смути с киви, банани и круша
Коментари към Гаспачо с круши